Header Ads

IMPACT! 2019. Június 14. - Nincs barátság - Összefoglaló

A múltheti IMPACT! adásban a North újra megküzdött RVD és Sabu párosával, kötelek közé lépett Jessica Havok, szembenézett egymással Cody Deaner és Raj Singh, Madison Rayne kihívta Jordynne Grace-t, Sandman kiállt Killer Kross ellen, valamint az este főmérkőzésén összecsapott Willie Mack és Michael Elgin.A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

The North vs. Rob Van Dam & Sabu

A két korábbi ECW legenda és a North formáció összecsapásával kezdődött a múltheti IMPACT! adás. RVD és Sabu ugyan úgy mint két hete megvillantotta a tudását a fiatal generációval szemben, előkerültek a székek és egy asztal is a ring alól. Ezt Sabu most Josh Alexander alatt törte össze, de a siker elmaradt, ugyanis megjelent az arénában Moose, aki lelökte a ring sarkából RVD-t, aki így már nem tudott segíteni csapattársának. A North formáció így pinnelni tudta Sabu-t, és megnyerték a visszavágó mérkőzést. A meccs után megérkezett Tommy Dreamer, aki elől Moose a ringbe menekült. Ott azonban már RVD fogadta, aki meg is támadta Moose-t.

A backstage-ben Moose dühös volt Josh Alexander-re és Ethan Page-re, amiért nem segítettek neki RVD-vel szemben. A srácok elmondták, hogy Moose tiszteletlen volt velük, és sok sikert kívántak Moose-nak az RVD elleni mérkőzéséhez.

Havok vs. Masha Slamovich

Jessica Havok James Mitchell és Su Yung kíséretében érkezett az arénába. Jessica végig dominált a mérkőzésen, esélyt sem adva ellenfelének. Masha nem tudott semmit kezdeni a korábbi Knockouts Champion-nal szemben, aki előbb egy hatalmas Chokeslam-mel a padlóra küldte a lányt, majd kiosztott neki egy Tombstone Piledriver-t, amivel meg is nyerte a mérkőzést. A meccs után James Mitchell a kötelek közé lépett, és elmondta, hogy Rosemary dühös, amiért visszaszerezték tőle Su Yung-ot. James szerint Rosemary-nek segítségre lesz szüksége a haragjában. Ezen felül azt szeretné, hogy Jessica Havok legyen a következő női bajnok, és ebbe Rosemary-nek semmi beleszólása nem lesz.

Raj Singh vs. Cody Deaner
Raj megpróbált előnyhöz jutni azzal, hogy letámadta Cody-t, de a Deaners formáció oszlopos tagja hamar fordítani tudott, és egy Dive-al kiugrott a kötelek közül a ring mellett álló Raj Singh-re. Miután visszamentek a felek a ringbe, Gama Singh is közbeavatkozott a mérkőzésbe. Előbb megütöttek Cody-t, amikor a játékvezető nem figyelt oda, majd eljátszotta, hogy szívrohama van, amikor Cousin Jake a közelébe ért. Amíg a bíró leellenőrizte Gama Singh állapotát, addig Rohit Raju segített Raj-nak, aki így már könnyedén megnyerte a küzdelmet.

A backstage-ben Melissa Santos interjút készített Michael Elgin-nel, az esti Willie Mack elleni mérkőzése kapcsán. A beszélgetést Johnny Impact zavarta meg, aki felhívta a kórházat, hogy megkérdezze, kezelték-e Willie Mack-t, de a kórházban nem volt a múlt héten ilyen nevű beteg. Elgin leállította Johnny-t, hogy ne szórakozzon vele.

Rosemary elmondta, hogy hiába kereste Havoc-ot, nem találta sehol, és ő készen áll, bármit is találjon ki Jamaes Mitchell.

Az eheti IMPACT Plus Flashback moment of the week rovatban újra megnézhettük Samoa Joe és Bobby Lashley a 2014-es Slammiversary PPV-n vívott mérkőzését.

A szünetben Alisha Edwards megkérdezte a női öltözőben Masha Slamovich-tól, hogy rendben van-e a Jessica Havok elleni mérkőzése után. Ekkor belépett a szobába Sami Callihan, akit megkért Alisha, hogy távozzon, ugyanis ez a női öltöző. Sami nem ment ki, mondván ő oda megy ahova akar. Ekkor odalépett Tessa Blanchard, aki össze is szólakozott Sami-vel, és elmondta, hogy meg fog küzdeni Jake Crist-el.

Jordynne Grace vs. Madison Rayne
A két lány mérkőzése előtt Kiera Hogan csatlakozott Josh Mathews és Don Callis kommentátor párosához, aki egy új, kékre festett hajjal érkezett az arénába. Madison a meccs elején egy félre sikerült mozdulat után leesett a földre, amit szerencsére megúszott sérülés nélkül. Jordynne ezt követően megmutatta erő fölényét, és a magasba tartotta Madison-t, majd végre hajtotta egy Muscle Buster mozdulatot ellenfelén, de a korábbi női bajnok még ezt követően is folytatni tudta a meccset. Ekkor Kiera felállt a kommentátor asztaltól, ami megzavarta Jordynne-t. Ezt Madison kihasználta, és a Cross-Rayne mozdulatával legyőzte Jordynne Grace-t.

Killer Kross vs. Sandman

Killer Kross érkezett elsőként az arénába, akit Sandman megpróbált hátulról megtámadni a bambuszbotjával. Ezt Kross nem hagyta, és letámadta az ECW legendát. Sandman ezt követően vissza tudott támadni Kross-nak, de nem sokkal később már egy Kross Jacket mozdulatban találta magát, ami után már nem is tudta folytatni a mérkőzést. Kross csak akkor engedte el a szorításából Sandman-t, amikor befutott az arénába Eddie Edwards. Kross ekkor jobbnak látta, ha elhagyja a szorítót.

Az LAX egy bárban ünnepelte meg a Rascalz csapat elleni címvédését. Konnan figyelmeztette a fiúkat, hogy nagyon közel kerültek ahhoz, hogy elveszítsék a csapatbajnoki címeiket. Ortiz mondta Konnan-nek, hogy Trey nem is szerepelt a mérkőzésen, így semmi oka az aggodalomra. Az italozást a Rascalz csapat tagjai zavarták meg, akik kértek egy visszavágót az LAX-től. A két csapat tagjai végül egymásnak estek.

Scarlett Bordeaux következő Smoke Show beszélgető partnere Taya Valkyrie volt. Scarlett megkínálta Taya-t pezsgővel, majd megkérdezte, tőle, hogy hol van a híres Slamtown, mert szívesen ellátogatna oda. Valkyrie erre csak egy egyszerű nemmel válaszolt. Scarlett azzal folytatta, hogy hallotta, Taya 30 napos kritériumát, de legközelebb kockára kell tenni a Knockouts Championship címét Su Yung ellen.

Michael Elgin vs. Willie Mack

Willie végig fel tudta venni a versenyt Elgin-nel szemben, és többször is tushelyzetbe tudta hozni ellenfelét. Elgin a meccs egy adott pontján, kiosztott egy hatalmas Superplex-et Mack-nek, de Willie ezt követően is folytatni tudta, sőt kilökte Elgin-t a ringből. Ekkor Willie ki akart ugrani a kötelek közül, de Elgin elrántotta a ring mellett álló Rich Swann-t, majd meg is támadta az aktuális X-Division bajnokot. Willie miután leellenőrizte a barátja állapotát, visszatért a ringbe, de itt Elgin egy Clothesline-al fogadta, majd bevitte neki az Elgin Bomb befejező mozdulatát, amivel meg is nyerte a mérkőzést. A meccs után Elgin még a ring oszlopához vágta Mack-et, akinek Rich Swann próbált segíteni, de ekkor megérkezett Johnny Impact. Johnny megtámadta Rich Swann-t, majd kezet nyújtott Elgin-nek. Elgin elfogadta Johnny kézfogását, de amikor a korábbi világbajnok elhagyta volna a ringet, Elgin elkapta hátulról, és kiosztott neki egy German Suplex-et.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling & Wrestlingfigs

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.