Header Ads

IMPACT! 2019. Június 14. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban megtudhatjuk mire készül Jessica Havok, tovább folytatódik a viszály RVD és Ethan Page között, Willie Mack kihívja egy egyéni mérkőzésre Michael Elgin-t, valamint újra megküzd egymással Jordynne Grace és Madison Rayne.

A múltheti IMPACT! adásban Rosemary és Taya Valkyrie összecsapása közben egy nem várt fordulat történt. Visszatért az Impact Wrestling-hez a korábbi Knockouts Champion Jessica Havok, mégpedig James Mitchell oldalán. Havok megtámadta Rosemary-t és Taya-t, valamint segített kiszabadítani Su Yung-ot Rosemary fogságából. Havok ma este újra feltűnik az Impact Zone-ban és megtudhatjuk mik a tervei a jövőre nézve.
Tovább folytatódik a viszály RVD valamint Ethan Page között. Azt már megtudhattuk, hogy a korábbi világbajnok Slammiversary ellenfele Moose lesz, addig azonban RVD még összeáll Sabu-val, és újra megküzd a North formáció két tagjával, Ethan Page-el, és Josh Alexander-rel.
Michael Elgin mióta debütált az Impact Wrestling-nél, folyamatosan azzal fenyegetőzik, hogy ő mindenkit kórházba fog küldeni, aki az útját állja. Ezt Willie Mack már nagyon unja, és kihívja Elgin-t egy egyéni mérkőzésre.
Az este folyamán láthatunk egy Knockouts mérkőzést is, Jordynne Grace újra megküzd a korábbi 5x-ös női bajnok Madison Rayne-el. A két lány pár hete már egyszer szembenézett egymással. Azt a mérkőzést Jordynne nyerte, amivel kiérdemelt egy kötelező kihívó jogot Taya Valkyrie ellen.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.