Header Ads

IMPACT! 2019. Június 07. - Korai öröm - Összefoglaló

Az eheti IMPACT! adásban Ace Austin megküzdött Jake Deaner-rel, Taya Valkyrie szembenézett Rosemary-vel, kötelek közé lépett Madman Fulton. Scarlett Bordeaux és Fallah Bahh kiállt az oVe ellen, megmérkőzött Jordynne Grace és Kiera Hogan, valamint összecsapott egymással az LAX és a Rascalz a csapatbajnoki címekért.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Ace Austin vs. Cousin Jake
Ace Austin és Jake Deaner egyéni mérkőzésével kezdődött az eheti IMPACT! adás. A két birkózó hamar a ringen kívül találta magát, amikor is Ace kiugrott a kötelek közül Jake-re. Jake elkapta a levegőben Ace-t, és hozzávágta a ring széléhez, majd nekifutásból rá is vetődött. Miután a felek visszatértek a kötelek közé, Ace előhúzott egy kártyalapot amíg a bíró nem figyelt oda, és megvágta vele Jake kezét. Jake a meccs egy adott pontján nagyon közel került a győzelemhez, amikor bevitt Ace-nek egy Michinoku Driver-t, de Austin nem adta fel. Ekkor megjelent az arénában Rohit Raju és Raj Singh, és megtámadták a ring mellett álló Cody Deaner-t. Jake ezt látva megpróbált segíteni a testvérének, amit Austin kihasznált, és bevitte a The Fold befejező mozdulatát ellenfelének, amivel meg is nyerte a meccset.

Taya Valkyrie vs. Rosemary
Rosemary magával hozta a mérkőzésre Su Yung-ot, akit odaláncolt a ring oszlopához. Taya a meccs korai szakaszában lerohanta ellenfelét, de Rosemary nem sokkal később már fordítani tudott, és bevitt egy Slingblade és egy Reverse DDT-t a bajnoknak. Ekkor azonban megjelent az arénában Jessica Havok és James Mitchell. Havok megtámadta Rosemary-t, így a mérkőzés DQ-val véget ért. Havok kiosztott egy Tombstone Piledriver-t Rosemary-nek, majd egy hatalmas Chokeslam-et Taya-nak. James Mitchell végül kiszabadította a ringhez láncolt Su Yung-ot.

A Rascalz csapat tagjai megbeszélték egymással, hogy Zachary Wentz és Dezmond Xavier áll ki az este folyamán az LAX ellen.

Az eheti IMPACT Plus Flashback moment of the week rovatban újra megnézhettük Mr. Anderson és Great Muta egy korábbi összecsapását. A meccset Great Muta nyerte.

Eddie Edwards megpróbált beszélni az épp telefonáló Sandman-nel. Eddie hálás volt amiért Sandman megajándékozta őt egy bambuszbottal, de ezt nem fogadhatja el, mivel Kenny-t nem lehet helyettesíteni. Sandman elvette a botot Eddie-től, és rajzolt rá egy arcot, ami így már hasonlított Kenny-re.

A szünetben láthattunk egy videó összeállítást Brian Cage-ről, aki már keményen edz a Michael Elgin elleni mérkőzésére.   

Madman Fulton  vs. Two Newcomers
Sami Callihan elkísértem Fulton-t a mérkőzésére, aki pár pofonnal fel is hergelte Madman-t. Fulton a 2 in 1 Handicap meccsen esélyt sem adott a két ellenfelének, alig pár perc alatt maga mögé utasította a két birkózót. Fulton egy kettős Chokeslam-mel megnyerte a mérkőzést, majd Callihan a ringbe invitált a Crist testvéreket.

oVe vs. Fallah Bahh & Scarlett Bordeaux
A bíró már a meccs előtt jobbnak látta, ha kizavarja az arénából Sami Callihan-t és Madman Fulton-t.
A Crist testvérek mindent elkövettek annak érdekében, hogy Bahh ne tudjon pacsizni Scarlett-tel, de egy ponton megtörtént a csere, és a lány is be tudott csatlakozni a mérkőzésbe. Scarlett kiosztott a testvéreknek egy Hurricanrana-t, majd kérte Bahh-t, hogy ugorjon ki a kötelek közül az oVe tagjaira. Ezt Scarlett is megtette, majd visszatérve a ringbe bevitt egy Reverse Hurricanrana-t Jake-nek. Ezt követően Bahh a nyakába vette Dave-et, akire ráugrott a ring sarkáról Scarlett. Bahh ekkor a hátára vette Scarlett-et, és a befejező mozdulatára készült, de Dave ezt nem hagyta, és a testvértől kapott tárggyal leütötte Bahh-t. Ezt a bíró nem vette észre, így odaadta a győzelmet az oVe-nek. A meccs után az oVe megtámadta Scarlett Bordeaux-t, akinek Tessa Blanchard sietett a segítségére.

A backstage-ben Melissa Santos interjút készített Willie Mack-el és Rich Swann-al. Mack elmondta, hogy nem fél Michael Elgin-től, és jövő héten véget fog vetni a kórházzal való fenyegetőzésének. Az interjút Johnny Impact szakította félbe.

Sami Callihan dühös volt, amiért a Crist testvérek nem tudtak semmit tenni Tessa Blanchard ellen. Callihan leszögezte, hogy ennek még lesz folytatása, ugyanis nem végeztek Tessa-val.

Kiera Hogan vs. Jordynne Grace
Jordynne megpróbált a meccs előtt kezet fogni Kiera-val, de ő ezt nem fogadta el, helyette megütötte Grace-t. Jordynne erre dühében nekiesett a lánynak. Kiera egy darabig még hárítani tudta Jordynne támadásait, de a Grace Driver mozdulat után már nem tudta folytatni a mérkőzést.

Az LAX klubházban Konnan dühös volt, amiért Santana és Ortiz nem vette elég komolyan a Rascalz elleni mérkőzésüket.

A szünetben Moose kihívta egy egyéni mérkőzésre Rob Van Dam-et, amely meccs majd a Slammiversary PPV-n kerül megrendezésre.

LAX (c) vs Rascalz (Dezmond Xavier & Zachary Wentz) - Impact World Tag Team Championships Match
Elérkeztünk az adás főmérkőzéséhez, ahol Santana és Ortiz kockára tette a csapatbajnoki címeiket Dez és Wentz párosa ellen. Wentz és Dez egymás után ugrottak ki a kötelek közül a ring mellett álló LAX tagokra. Ezt a kihívók megcsinálták a ringben is, de Santana még épp időben közbeavatkozott, így Ortiz ki tudott jönni a tusból. A Rascalz még egyszer nagyon közel került a győzelemhez, mikor végrehajtották a speciális Moonsault mozdulatukat Santana-n. Ortiz ekkor összeszólalkozott a ring mellett álló Trey-el, de véletlenül a bíró arcába fújta a szájába vett alkoholt. A bíró ezt követően nem tudta ellátni a feladatát, Trey pedig közbeavatkozott a mérkőzésbe. Trey ráugrott Santana-ra, akit ki is számolt a második bíró. A Rascalz csapat óriási ünneplésbe kezdett, hogy megnyerték a csapatbajnoki címeket, de az eredeti játékvezető úgy döntött, hogy kizárja a mérkőzésből a Rascalz-t, amiért Trey közbeavatkozott a meccsbe. Így az LAX megtarthatta a bajnoki öveiket.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling & Wrestlingfigs

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.