Header Ads

IMPACT! 2019. Június 07. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban a Rascalz csapat kihívja egy címmérkőzésre az LAX-et, megtudjuk ki lesz RVD ellenfele a Slammiversary PPV-n, megküzd egymással Ace Austin és Jake Deaner, Fallah Bahh és Scarlett Bordeaux kiáll a Crist testvérek ellen, kötelek közé lép Sami Callihan és Madman Fulton, Taya Valkyrie szembenéz Rosemary-vel, valamint Kiera Hogan megmérkőzik Jordynne Grace-szel.

A Rascalz csapat három birkózója, Dezmond Xavier, Zachary Wentz és Trey Miguel már ehetek óta keményen edz, hogy kihívhassa az aktuális csapatbajnok LAX-et. Konnan múlthéten elmondta, hogy szimpatikusnak találja a trió stílusát, és ad egy lehetőséget a srácoknak, hogy megpróbálják elhódítani Santana-tól és Ortiz-tól a csapatbajnoki címeket.
RVD mióta visszatért az Impact Wrestling-hez, móresre tanította Ethan Page-t, majd Sabu-val és Tommy Dreamer-rel közösen legyőzte a The North és Moose alkotta csapatot. A korábbi világbajnok természetesen ott lesz az idei Slammiversary-n is, ma pedig kiderül, hogy ki lesz az ellenfele a nyár legnagyobb gáláján.
Jake és Cody Deaner elhatározták, hogy meghódítják a Tag Team divíziót. Ahhoz, hogy elérjék a céljaikat, egy hete kihívták a Desi Hit Squad-ot, és le is győzték Raj Singh és Rohit Raju párosát. Ma este Jake egy egyéni mérkőzésen újra a kötelek közé lép, és megküzd Ace Austin-nal.
Sami Callihan a Crist testvérekkel közösen pár hete legyőzte egy egyéni mérkőzésen Fallah Bahh-t, ahol jelen volt Scarlett Bordeaux is. Scarlett és az oVe tagjai összeszólalkoztak egymással, aminek következtében Sami úgy döntött, hogy Jake és Dave ki kell hogy álljon Bahh és Scarlett párosa ellen.
Az este folyamán a Crist testvérek mellett az oVe másik két tagja, Sami Callihan és Madman Fulton is a kötelek közé fog lépni.
Miután Taya Valkyrie megvédte a Knockouts Championship címét Madison Rayne-el szemben, rögtön új kihívót kapott Rosemary személyében. Rosemary megjelent Taya mérkőzése után a ringben, ezzel jelezve a bajnoknak, hogy el akarja tőle hódítani a bajnoki övet. Ma este a két lány szembenéz egymással egy tét nélküli mérkőzésen.
Az este folyamán láthatunk majd még egy női mérkőzést, ahol Kiera Hogan fog megküzdeni a korábbi barátnőjével, Jordynne Grace-szel.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.