Header Ads

Chris Jericho szerint az AEW tárt karokkal fogadná CM Punkot

Chris Jericho az ESPN-nek adott interjújában elmondta, hogy az AEW tökéletes hely lenne a korábbi WWE Bajnok számára.
Vajon a RAW után a TNT-n is látunk ilyet? - (Fotó: WWE)
Mivel CM Punk rossz kapcsolatban áll a WWE-vel, ezért ha visszaakarna térni a pankráció világába, akkor All Elite Wrestling esetleges ajánlata lenne a legjobb számára. Punk miután visszavonult a WWE-ből a UFC-ben próbált szerencsét, de nem járt sikerrel, így a két veresége óta nem is próbálkozott.

Ha vissza akarna térni a pankrációhoz, biztosan jó oka lenne rá. CM Punk különleges egyéniség. Tudnánk-e használni? Persze. A WWE tudná-e használni? Persze, hogy tudnák. Minden attól függ, hogy Punk mit akar csinálni és milyen a hozzáállása, ha egyáltalán visszaakarna térni. Mert ez egy más világ, ami nem negatív, hanem pozitív, különösen az AEW-nál.
 - vezette fel Jericho.
Ha ideakarna jönni, tárt karokkal fogadnánk. De azt gondolom, hogy először magának kellene bizonyítania, hogy akarja-e. Ismerem, ő egy előadó, így nem fog visszatérni a pénzért vagy csak azért, hogy híres legyen. Ha visszatér azt azért teszi majd, mert itt akar lenni, birkózni akar és bizonyítani valamit. Ha nem így érez, akkor nem fog visszatérni. Az egyetlen személy, aki ezt a kérdést megtudja válaszolni, az maga CM Punk.

- zárta gondolatait.

Nem ez volt az első, amikor Jericho Punk esetleges leigazolásáról tett nyilatkozatot, például már akkor is erről beszélt, amikor a AEW még csak gyerekcipőben járt. Azt az interjút ITT találjátok.

(Forrás: WrestlingNews)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.