Header Ads

BREAKING: Paul Heyman és Eric Bischoff lettek a RAW és a SmackDown Live ügyvezető igazgatói

A WWE kinevezte Paul Heymant a RAW, illetve Eric Bischofft a SmackDown Live élére, mint ügyvezető igazgatók, így közvetlenül ők fognak jelenteni Vince McMahonnek.
(Fotó: WWE)
A pozíciójuknak köszönhetően ők ketten fognak felelni a saját adásuk kreatív döntéseiért, de a szervezet vezérigazgatójának, Vince McMahonnek továbbra is beleszólása marad a kreatív irányzatba. A PWInsider információi szerint Paul Heymant már február óta beleakarták vonni a vezetőségi döntésekbe, de ezzel együtt várhatóan ő marad Brock Lesnar tanácsadója is. Eric Bischoffot néhány hete keresték meg, aki egyúttal a WWE és a FOX közötti kapcsolat építéséért is felel fog.  

Paul Heymannek több, mint 30 év tapasztalata van a sport-szórakoztatás világában, aki 1993 és 2001 között az Extreme Championship Wrestlinget irányította. Az ECW pay-per-viewk mellett állandó heti adással is rendelkezett, amelyet a TNN-en láthattak a nézők. Az ECW megszűnése után a WWE kreatív csapatában kapott helyett és az első Brand Split idején a SmackDownt is irányíthatta.

Eric Bischoff korábban a WWE legnagyobb riválisának, a World Championship Wrestlingnek volt az igazgatója. Elnöksége alatt a WCW olyan sztárokat tudott leszerződtetni, mint Hulk Hogan, Randy Savage vagy éppen Bret Hart, de a Monday Nitro és az nWo megszületése is az ő nevéhez fűződik. Bischoff annak idején a TNT-vel és a TBS-szel is megtudott egyezni, előbbi csatornán a Nitro, utóbbin a WCW Thunder futott. A WCW megszűnése után a RAW General menedzseri posztját tölthette be a WWE-ben, illetve egy rövid időszakig a TNA on-air karaktere is volt.

Ezzel a WWE két tapasztalt, korábban cégeket irányító vezetőket nevezett ki, akik segítségével tovább növelnék a globálisan a brandjeiket.

(Forrás: WWE és PWInsider)

1 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.