Header Ads

Batista szerint az AEW egyelőre nem kihívó

Az All Elite Wrestling idén alakult és már túl is van az első gáláján a Double or Nothingon, amelyet sikeresnek könyvelhetünk el.
(Fotó: WWE)

Ezzel megszületett a WWE következő nagyobb riválisa, ami 2001 óta nem nagyon volt a World Wrestling Entertainmentnek. Azonban a hatszoros világbajnok Batista szerint az AEW még koránt sem számít a WWE kihívójának. Szerinte ugyanis ahhoz először saját sztárokat kell alkotni és erős utánpótlásbázissal kell rendelkezni.

Chris Van Vlietnek nyilatkozott:

Versenytársnak tartom, ami nagyszerű, hiszen mindig kell lenni egy versenytársnak, de nem tartom őket legitim konkurenciának. Ahhoz először saját sztárokat kell alkotnod egészen addig, míg nem leszel olyan nagy, mint a WWE. A WWE-nél ott van a következő három generáció összes szupersztárja, hiszen a világon mindenhol jelen vannak az NXT-vel. Az AEW még nagyon az út elején jár, így nem látok egyetlen valós kihívót sem, megközelítőleg sem.

Az 50 esztendős pankrátor ezentúl kizárólag a filmes karrierjére koncentrál, hiszen idén visszavonult a WWE-ből, miután vesztett Triple H ellen a WrestleMania 35-ön.

(Forrás: Express)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.