Header Ads

Az AEW nem CM Punk leigazolására koncentrál, de az ajtó nyitva áll

Punk 2014 óta nem birkózott, de a rajongók mai napig visszavárják és láttunk már csodákat a wrestling világában.
CM Punk hasn't wrestled since 2014 when he left WWE
(Fotó: UFC)
Anno Goldbergnek 12 év kellett a visszatéréshez, de Brock Lesnar is nyolc évig távolt volt a WWE-ből, így Punk öt éve ezekhez képest eltörpül, de azért hiányzik. A korábbi világbajnok a távollétében ketrecharccal próbálkozott, de mindkét meccsét elvesztette a UFC-ben. Manapság egyre többet hallani az esetleges visszatéréséről, ráadásul egy húsvéti hakni még jobban ráerősített erre. 

A pankráció piaca időközben átalakult, hiszen megjelent az All Elite Wrestling, amely kifejezetten utat nyithat az olyan csalódott pankrátoroknak, mint Punk. A Second City Savior egyébként már nem áll pereskedésben a WWE-vel, ugyanakkor ők igyekeznek Punkot feledésbe meríteni, hiszen már Brock Lesnar a modern éra legtovább uralkodó világbajnoka, illetve a Best in the World titulust is Shane McMahon örökölte meg.

Punk neve rendre előkerül az AEW-nál, főleg az All Out miatt, amely a szülővárosában, Chicagoban lesz. Az All Elitenek megvan a pénzügyi háttere, ahhoz, hogy egy ekkora kaliberű nevet zsebeljen be, ugyanakkor Cody Rhodes, aki a cég ügyeit intézi, elmondta egyelőre másra koncentrálnak. Szívesen látná Punkot a szervezetnél, de most sokkal fontosabb, hogy felépítsenek olyan ígéretes birkózókat, mint Jungle Boy, Maxvell Jacob Friedman, Kylie Rae vagy Britt Baker.

Cody a ComicBooknak nyilatkozott:


Tavaly az All In-en azt vehettük észre, hogy egyetlen CM Punk kántálás sem volt. Ez nem jelenti azt, hogy nem szeretnék Punkot, csupán annyit, hogy velünk foglalkoztak, mert mi csináltuk a showt. Idén sem várok mást. De őszinte leszek, az ajtó nyitva marad áll előtte.


(Forrás: Express)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.