Header Ads

Vince McMahon rendbe fogja hozni a dolgokat

A WWE vezérigazgatója bejelentette, hogy új embereket fognak szerződtetni a kreatív csapatba, illetve a live eventek irányítóihoz, tette mindezt a múltheti konferencia híváson.
(Fotó: WWE)
Az első negyedéves jelentésből kiderült, hogy csökkent a live eventek bevétele és helyszíni nézettsége, így Vince kijelentette, hogy újratervezik a struktúrát. Jelentések szerint Bruce Prichard, Dana Warrior és Jeff Jarrett is a kreatív csapatba szerződött. Azonban tudnunk kell, hogy az utolsó szó joga még mindig McMahoné a RAW és a SmackDown kreatívának esetében is.

A kreatív csapat olyan nevekkel erősödött, mint James Nelson és Andrea Kail. Nelson korábban az NBC produkciójában az Off Their Rockerben vállalt szerepet, míg Kail a TruTV Comedy Knockout című műsorán dolgozott. A Live Eventeket továbbra is Michael Hayes irányítja, de maga mellé kapta Steve Corinót is, aki ezen rendezvények kreatív oldalán fog dolgozni. A house showk új menedzsereket is kaptak, Jules Rice a középnyugati, míg Stefanie Stephens délkeleti live eventeket fogja irányítani.

(Forrás: WN)

6 megjegyzés:

 1. Mi a faszt fog rendbe hozni? Őszintén ha elmenne focizni, az lenne a legjobb. Óriási bajok vannak a WWE-vel, soha ilyent még nem láttam, hogy ekkora potenciál mellett ennyire ócska, trash showkat rendeznek, de ha trash lenne, akkor még élvezném, de ez nem vicces trash, ez szánalmas ócskaság. Fuck WorstWrestlignEntertaiment, a Fox most a saját farkát ütheti, hogy ilyen szarért fizetett 2 milliárdot. Én nem adnék 10 forintot a WWE-nek, addig, míg legalább azt a 2016-os SD szintet nem hozzák, az se volt jó, csak a sok szar közül kiemelkedett. Remélem Jeff legalább részegen fog kreatív döntésket írni, és olyan szintű trasht fog csinálni, mint a Triple A-s showk. Faszt a Triplemania is, ami az év szemete szokott lenni, is jobb, mint bármi a WWE-ben. Roman is, hogy this is my yard now: édes faszom, hogy az 50-es IQd képes volt megjegyezni egy mondatot, és azt mondod végig, mint egy beprogramozott robot, persze 0 beleéléssel, mert még ő is belátja, hogy szar az egész. A Raw main eventje egy AIDS volt: AJ igazi WWE birkózó lett, nagyon jó, ő is annyira belesavanyodott a mezőnybe, mint más. A WWE egyenlő a magyar foci, nem veszik észre, hogy döglődik az egész, de nem akarják ezt beismerni. Basszus de mérges vagyok, ez sokáig bennem volt. Jöhet a bann a káromkodásokért. Thank u, fuck u bye!!!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is bírom az írásaidat az oldalon, főleg a new japaneseket. :P Bár kíváncsi lennék arról, hogy te mit gondolsz a NJPW helyzetéről, az AEW után, mert sokat visszaesett a new japan. Mindegy várom a Dominiont, a kedvenc ppv-m az egész évben, talán annyira még a night of championst bírom.

   Törlés
 2. Na akkor most csak röviden: Ez most egy átmeneti év lesz a New Japannek, ahogy valamilyen szinten már a tavalyi is az volt. Omega távozására nem voltak teljesen felkészülve, bár még így is meglepően jól kezelik a dolgot. Jay White elképesztő sebességgel fejlődik, Kurt Angle óta nem nagyon volt ilyen birkózó. Hosszú távon szerintem túl fogja Kennyt is szárnyalni. Az Elite többi tagja Japánban inkább csak vendégszereplő volt, de az amerikai turnékon ők jelenleg pótolhatatlanok. Ibushi leigazolása viszont hatalmas bónusz, minden bizonnyal ő kerül majd Tanahashi helyére a "nagy négyesben". Szóval a roster előbb vagy utóbb ismét rendbe kerül majd. Úgy vélem, hogy New Japan legnagyobb megoldandó problémája jelenleg az, hogy hogyan tudja magáról levakarni az ROH-et anélkül, hogy elvesztené a CMLL-t is.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát Jay fantasztikus, ahogyan megérkezett a power struggle 17-en, az kegyetlen, még soha nem láttam ilyen debutot. Ibushi hatalmas név, egyből IC bajnok is lett, ahogyan leigazolták, szóval látszik hova helyezte Gedo őt a cégen belül. Az RoH kérdés az komoly: olyan szinten gáz lett a ring of honor, hogy 2017-2018-as tinát idézi bennem. Tama nagyon jó promóban osztotta ki őket, miután kibaszta az RoH övet az arénából. Na látod, én őt gondolom, hogy idővel kap egy egyéni futást, mert Tama nagyon kedvelt név Japánban, és akármennyire is gondok vannak a viselkedésével néha, azért ő egy igazi japán veteránnak számít. Jay White pillanatnyilag a legjobb heel a világon, talán a legjobb előadó is, 26 éves kora ellenére az a gyerek a wrestling jövője, és 2 év alatt akkora név lett belőle japánban, mint Stan Hansenből, vagy Vaderből. Evil és Sanada is ott vannak akikből még jó egyéni IC bajnokok lehetnek, vagy Shingo is. Goto egy main event futást már megérdemelne, és ha ez nem elég, akkor ott van Will Ospreay, aki hatalmasat fejlődött, és minden idők legjobb Never bajnoka volt, szerintem idén ő lesz a g1 mvpje, tavaly Jay volt, azelőtt meg Evil. Mindegy szerintem a Dominion-on vagy Jericho, vagy Naito fog menni Okada ellen, és Ibushi meg megkapja Tanat. Taichi addig never bajnok lesz és felakaszthatja az övet Abe Mihonak a melleire. Bazz, az a legjobb csaj az egész wrestlingen belül. :P Visszatérve a témára: én kíváncsi vagyok, hogy mit fog csinálni a njpw, de 2 nem félek, hogy gond lenne, Gedo egy zseni, megoldja, olyan, mint Hunter. A njpw-nek szerintem az lenne a legjobb, ha az AEW-al csinálna valamit, szerintem ez idő kérdése. Eddig Okadat Matt Jackson már százszor felhívta, hogy mikor jár le az Roh, és a NJPW közös szerződése. :))) Jössz majd ugye Omega ellen, jössz majd Cody ellen? :D Azért hiába ment el az elite Japánból, rengeteg barátjuk ott van, és főleg Gedo, aki szintén jóba van velük. Ebből jövőre AEW and NJPW lesz, ami nagyon erős lenne.

   Törlés
  2. Nagyon jól látod a dolgokat, a legtöbb dologban egyetértünk. Külön öröm volt olvasni, hogy nem csak én tartom EVILt a 17-es G1 legjobbjának. :)

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.