Header Ads

Szerdán bejelenthetik az AEW és a WarnerMédia együttműködését

Újra a TNT-re, vagyis a WarnerMedia egyik csatornájára kerülhet a WWE riválisának műsora, állítja a The Wrap.
(Fotó: WWE)
A hírek szerint az All Elite Wrestling és a WarnerMedia, korábbi nevén Time Warner megállapodását jövőhét szerdán bejelenthetik. A prezentálásra a pankráció Mekkájában, a Madison Square Gardenben kerül sor, amely rendezvényen részt vesz majd az AEW elnöke Tony Khan és néhány pankrátor is.

Tervek szerint egy heti showt kaphat az All Elite, amely keddenként kerülhet adásba Tuesday Night Dynamite néven, hiszen ezt már korábban levédették. Állítólag két óra adásidőt kapnak. Ősztől a kedd este felszabadul, hiszen a SmackDown Live a Foxhoz kerül, akik azt péntekenként fogják adásra tűzni, a RAW marad hétfőn a USANetworkön. Ezzel egyszerre három médiacsoport is rivalizálhat egymással a pankráción keresztül.

Ha valóban nyélbe ütik az üzletet, akkor 2001 óta először fordulhat elő, hogy két szervezet, két bivalyerős tévétársaság műsorán küzdhet egymással a nézettségekért, bár egy ideje tudjuk az AEW-nak nem célja közvetlenül versenyezni a WWE-vel. A dolog pikantériája, hogy korábban a WCW hétfői műsora a Monday Nitro is a TNT-n futott.

(Forrás: WN)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.