Header Ads

Roman Reigns ott lehet a ma esti RAW-n

Roman Reignsnek van még egy elintézetlen ügye a Monday Night RAW-n, amit be is jelentett a tegnap folyamán. A WWE hivatalos Twitter fiókja úgy reagált, hogy ez nem lehetséges, hiszen Reigns a SmackDown Live birkózója.
(Fotó: WWE)
Nyilvánvalóan ez csak hírverés és Reigns végül megjelenik a vörös brand műsorán. Néhány nappal ezelőtt olyan döntést hoztak, miszerint néhány SmackDown pankrátort szerepeltetnek az eheti RAW-n. Vince McMahon reméli, a kék adás sztárjai segítenek a Raw nézettségének javításában. A nézettség miatt azért is aggódnak, mert az NBA playoff körének indulásával, az csak rosszabbodhat.

A WWE nehéz ősz elébe néz, hiszen megújul a szerződésük az NBCUniversal-al, illetve megkezdődik a FOX-szal kötött megállapodásuk is. Mindkét kontraktusok jövedelmező lesz, de a pénzért cserébe nézettség javulást várnak a médiacsoportok.

Tehát a héten Reigns és még mások is megjelenhetnek a RAW-n, a Money in the Bank pay-per-view kapcsán. Mindez azért is lehetséges, mert a hétfői SmackDown live eventet törölték.

(Forrás: WN)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.