Header Ads

Lio Rush napjai megvannak számlálva?

Legalábbis ami a main roster pályafutását illeti, mert a PWInsider szerint az NXT-be száműzhetik Rusht.
(Fotó: WWE)
A hírek szerint Lioval problémák vannak, amelyek még a tavaly novemberi európai turné során kezdődtek. Állítólag megtagadta a backstage etikettet, ami szerint a roster legfiatalabb tagjának kell ellátni a gorilla pozícióban a többieket friss vízzel és hűsítőkkel, sőt ezt a hotelben is meg kell tenni, amikor egy helyen van mindenki.

Ezek a feladatok azért vannak, hogy az ifjoncok elnyerjék a tapasztaltabb birkózók tiszteletét, illetve felelősségtudatra neveljék őket. Állítólag néhány veterán ezt megpróbálta elmagyarázni Rushnak, de ahelyett, hogy megfogadta volna a tanácsot, inkább a WWE vezetőségénél panaszkodott. Továbbá még az is probléma vele, miszerint túl sok hozzátartozóját, illetve barátját engedi be a színfalak mögé meghatalmazás nélkül.

Rush a napokban eltávolította a WWE-t a közösségi oldalain, helyére egy emailt helyezett, amelyen keresztül le lehet őt szervezni. A RAW közben pedig azt posztolta, hogy otthon van és nem nézi az adást. Egyébként az aktuális Interkontinentális Bajnok Finn Bálorral is volt egy kisebb nézeteltérése.


(Forrás: WN)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.