Header Ads

Impact Wrestling & HoG: Code Red - Előzetes

Ma este rendezi meg az Impact Wrestling a House of Glory Wrestling szervezettel közösen a Code Red gálájukat New Yorkban a NYC arénában. Az eseményen jelen lesznek a Impact sztárjai, többek között Johnny Impact, Eddie Edwards, Sami Callihan és Tommy Dreamer is.

Johnny Impact a Rebellion PPV-n elveszítette a világbajnoki övét Brian Cage-el szemben. A korábbi világbajnok most feleségével, Taya Valkyrie-vel közösen meg fog küzdeni Alisha és Eddie Edwards párosával egy csapatmérkőzés keretein belül.
Michael Elgin a Rebellion PPV-n mutatkozott be az Impact Wrestling-nél, és rögtön be is jelentkezett a világbajnoki címért. Elgin az eheti adásban meg is szerezte a kötelező kihívó jogot, de mivel az aktuális világbajnok sérülés miatt kénytelen távol maradni a cégtől, erre az összecsapásra még várniuk kell a rajongóknak. Elgin ma este Willie Mack ellen fog a kötelek közé lépni.
Sami Callihan a hardcore legenda Tommy Dreamer ellen fog ma este kiállni, mégpedig egy oVe Rules mérkőzés típusban. Érdekesség, hogy Sami-t a Rebellion PPV-n  Rich Swann legyőzte egy ugyan ilyen szabályok szerint vívott küzdelemben.
A Rascalz és a North formáció tagjai egy hete már megküzdöttek egymással, igaz akkor egy 3v3 csapatmérkőzés keretein belül. Akkor az Ethan Page, Josh Alexander és Moose alkotta hármas jött ki győztesen a küzdelemből. Ezt Dezmond Xavier és Zachary Wentz az este folyamán nem hagyja annyiban, és újra kiáll Page és Alexander párosa ellen.
A gálán női mérkőzést is láthatnak a rajongók, mégpedig egy négy emberes Knockouts összecsapást, ahol Tessa Blanchard, Violette, Scarlett Bordeax és Sonya Stron fog megküzdeni egymással.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.