Header Ads

IMPACT! 2019. Május 31. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban Tommy Dreamer, Sabu és RVD megküzd Ethan Page, Josh Alexander és Moose hármasával, Michael Elgin összeáll Johnny Impact-tel, és kihívják Willie Mack és Rich Swann párosát, Eddie Edwards egy utcai harcra invitálja Killer Kross-t, a Deaners testvérpár szembenéz a Desi Hit Squad-dal, valamint Tessa Blanchard kiáll Glenn Gilbertti ellen.

Múlt héten igazi nosztalgia mérkőzésnek lehettek szemtanúi a rajongók, amikor is újra összecsapott egymással az ECW két legendája RVD és Tommy Deamer. A küzdelmet RVD nyerte, de a meccs után megtámadta a két birkózót a North formáció és Moose. RVD és Dreamer segítségére Sabu érkezett, így hárman már el tudtak bánni a fiatal generációval. Sabu, RVD és Deamer most kihívja egy mérkőzésre Josh Alexander, Ethan Page és Moose hármasát.
Michael Elgin tisztázta Johnny Impact-el, hogy nem jelentett semmit számára az, hogy segített neki két hete. A korábbi világbajnok azonban most összeáll egy mérkőzés erejéig Elgin-nel, hogy megküzdjenek Rich Swann és Willie Mack párosával.
Killer Kross két hete megküzdött Eddie Edwards-al. A meccset Kross nyerte, sőt még szét is törte Eddie bambuszbotját, ami már hónapok óta a társa volt a korábbi világbajnoknak. Ezt Edwards szeretné megbosszulni, és kihívta Killer Kross-t egy Street Fight mérkőzésre.
Jake és Cody Deaner egy gyorsétteremben vitatták meg egymással, hogy meg kell hódítaniuk a Tag Team divíziót. Ehhez először a Desi Hit Squad tagjait, Rohit Raju-t és Raj Singh-et szeretnék legyőzni.
Brian Cage már egy hónapja kényszer pihenőn van, a Rebellion PPV-n elszenvedett hátsérülése miatt. A világbajnok orvosa azóta elmondta, hogy Brian rehabilitációja még mindig tart. Biztató, hogy a bajnok már képes sétálni, de hogy mikor térhet vissza a kötelek közé, azt talán saját magától tudhatjuk meg az este folyamán.
Glenn Gilbertti már többször nyíltan kiállt a női birkózás ellen, és ezt csak tetőzte a múltheti adásban, amikor megtámadta Ashley Vox-ot. Ezt nem nézte tétlenül Tessa Blanchard, aki a lány segítségére sietett. Tessa amúgy sem ápol jó viszonyt Gilbertti-vel, amiért kiejtette őt a kötelek közül a Battle Royal mérkőzésen. Tessa ezért úgy döntött, hogy kihívja egy mérkőzésre Glenn Gilbertti-t.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.