Header Ads

IMPACT! 2019. Május 24. - Előzetes

Az eheti IMPACT! adásban A The North formáció kihívja egy csapatbajnoki címmérkőzésre az LAX-et, RVD összecsap Tommy Dreamer-rel, Madison Rayne kap egy Knockouts címmérkőzést Taya Valkyrie-től, valamint Fallah Bahh szembenéz Sami Callihan-nel.

Az LAX először fogja kockára tenni a csapatbajnoki címeiket, miután visszaszerezték a bajnoki öveiket a Lucha Brothers-től a Rebellion PPV-n. Santana és Ortiz ellenfelei az Ethan Page és Josh Alexander alkotta The North formáció lesznek.
Rég volt már arra példa, hogy két igazi hardcore legenda csapjon össze egymással az Impact Wrestling-nél. Az eheti adásban erre is sor kerül, ugyanis a két korábbi ECW sztár Rob Van Dam és Tommy Dreamer egy egyéni küzdelemben fog szembenézni egymással.
A csapatbajnoki cím mellett a Knockouts Championship cím is terítékre kerül az este folyamán. Taya Valkyrie kockára teszi a bajnoki övét Madison Rayne ellen. Madison eddig háromszor már letudta győzni Taya-t, igaz akkor nem volt tétje a mérkőzésüknek.
Az adásban kötelek közé fog lépni Sami Callihan is, akinek az ellenfele Fallah Bahh lesz.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.