Header Ads

IMPACT! 2019. Május 24. - ECW nosztalgia - Összefoglaló

A múltheti IMPACT! adásban Fallah Bahh szembenézett Sami Callihan-el, Taya Valkyrie adott egy címmérkőzést Madison Rayne-nek, az LAX kockára tette a csapatbajnoki címeiket a North formáció ellen, láthattunk egy négyemberes mérkőzést az X-Division részlegtől, valamint megküzdött egymással az ECW korszak két legendája RVD és Tommy Dreamer.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Sami Callihan vs. Fallah Bahh
Sami Callihan és Fallah Bahh összecsapásával kezdődött a múltheti IMPACT! adás. Sami meglepő módon egyedül érkezett az arénába, Bahh-t viszont elkísérte a ringhez Scarlett Bordeuax. Bahh a meccs korai szakaszában megpróbálta átvenni az irányítást Callihan-től, ami sikerült is neki, de az oVe vezetője fordítani tudott, sőt még megérkeztek a segítségére a Crist testvérek is. Jake és Dave belekötöttek Scarlett-ba, aki egy pofonnal jutalmazta őket. Ezt követően Scarlett belépett a kötelek közé, és kérte Bahh-t, hogy ugorjon ki a ring mellett álló oVe tagokra. A mozdulat után Bahh visszasegítette a ringbe Sami-t, aki ezt követően be tudta vinni ellenfelének a Cactus Spike Special Piledriver finisherét, amivel megnyerte a mérkőzést.

Tommy Dreamer a színfalak mögött elmondta, hogy valószínű utoljára fog megküzdeni RVD-vel, és erre a legalkalmasabb hely az Impact Wrestling.

Melissa Santos megkérdezte Johnny Impact-től, hogy miért segített Michael Elgin-nek. A korábbi világbajnok elmondta, hogy csak látni szerette volna, ha Elgin kórházba küldi Swann-t, mivel nála van a kötelező kihívó jog az X-Division bajnoki címre. Elgin ezt végighallgatta, majd figyelmeztette Johnny-t, hogy ő mindenkit kórházba fog küldeni.

Taya Valkyrie(c) vs. Madison Rayne – Knockouts Championship Match
Madison Rayne azok után, hogy legyőzte Taya Valkyrie-t egy tét nélküli mérkőzésen, megkapta a lehetőséget, és kihívhatta a bajnokot egy Knockouts Championship meccsre. A két lány hamar a ringen kívül találta magát, ahol Taya átvette az irányítást, és folyamatosan elkezdte támadni Madison bal lábát. Visszatérve a kötelek közé Taya további előnyre tett szert, és megpróbálta bevinni ellenfelének a Road to Valhalla mozdulatát. Ebből Madison még ki tudott jönni, és válaszképp adott a lánynak egy Reverse DDT-t. Taya, hogy elkerülje a tust, belekapaszkodott a bíró lábába, majd újra bevitte a befejező Road To Valhalla mozdulatát Madison-nak, amivel meg is nyerte a mérkőzést. A meccs után Taya-nak nem maradt sok ideje az ünneplésre, ugyanis megjelent az arénában Rosemary, aki jelezte a bajnoknak, hogy szeretné elhódítani tőle a Knockouts Championship címet.

Jake és Cody Deaner egy gyorsétteremben megbeszélték egymással, hogy meg akarják hódítani a Tag Team divíziót.

James Mitchell a színfalak mögött elmondta Rosemary-nek, hogy belefáradt már abba, hogy ellopja tőle az udvarhölgyeit. Rosemary erre azt válaszolta, hogy ő lezártnak tekinti ezt a történetet, de Su Yung-ot nem adja vissza neki.

Az eheti IMPACT Plus Flashback moment of the week rovatban újra megnézhettük a tavalyi Slammiversary PPV Hair vs. Mask mérkőzését, amit Sami Callihan és Pentagon Jr. vívott egymással.

Eddie Edwards beszélt arról, hogy Killer Kross elvette tőle a barátját. Eddie tudja, hogy Kenny csak egy bambuszbot, de már hónapok óta vele volt. Akkor is mikor elhagyta a felesége, és akkor is mikor a legjobb barátja elárulta őt. Edwards ezért kihívta Killer Kross-t egy újabb mérkőzésre, amit utcai harc szabályok szerint fognak vívni egymással.

A Rascalz csapat tagjai újra bele kezdtek az edzésekbe, és most úgy tűnt, hogy meg is lesz az eredménye.

LAX(c) vs. The North – Tag Team Championship Match 
A mérkőzés elején Ethan Page és Josh Alexander kiszemelték maguknak Santana-t, aki jó pár perce távol is maradt a ringtől, mikor Alexander ráugrott hátulról a bajnokcsapat oszlopos tagjára. Ortiz így kénytelen volt egyedül felvenni a kesztyűt Ethan és Josh párosával szemben. Így a North formáció egy adott ponton nagyon közel került a győzelemhez, de Santana még időben közbe tudott avatkozni, mielőtt a bíró hármat számolt volna Ortiz-ra. Santana ezután kiosztott egy Rolling Cutter-t, és egy Superkick-et Josh Alexander-nek, majd Ortiz-zal közösen bevitték neki a szokásos finisherüket.

Glenn Gilbertti érkezett a kötelek közé. Glenn miután megnyerte a Knockouts Battle Royal mérkőzést, folytatta a női birkózás pocskondiázását, de úgy gondolta, ad egy lehetőséget egy lánynak, hogy megküzdhessen vele. Ashley Vox volt a szerencsés birkózó, aki kiállhatott Gilbertti ellen. Gilbertti letámadta az ellenfelét, majd egy szorító fogást alkalmazott rajta, de a lány nem adta fel a küzdelmet. Glenn közben végig mikrofonba beszélve lázította a közönséget, amit ki is használt Ashley és megtámadta hátulról az ellenfelét. Gilbertti ekkor dühében bevitt egy Stunner-t a lánynak, de mielőtt a bíró rászámolt volna hármat Ashley-re, Glenn felhúzta a lány vállát a földről. Ezt nem nézte tétlenül Tessa Blanchard, és besietett az arénába. Gilbertti jobbnak látta, ha inkább elhagyja a ringet.

Rohit Raju vs. Petey Williams vs. Ace Austin vs. Dez – X-Division 4-Way Match
Egy 4-Way mérkőzéssel folytatódott az adás, amit az X-Divison részleg négy birkózója, Rohit Raju, Petey Williams, Ace Austin és Dezmond Xavier vívott egymással. A meccs korai szakaszában Petey Ace Austin-nal, Dez pedig Rohit Raju-val kezdett harcolni. A Rascalz csapat frontembere előbb bevitt Rohit-nak egy hatalmas Cutter-t, majd kiugrott egy Dive-al a ring mellett álló Ace Asutin-ra. Dez-t Petey követte a sorban, majd Austin is bemutatott egy ugrást, amivel leterítette Dezmond-ot és Petey-t. Visszatérve a kötelek közé Williams be akarta vinni a Canadian Destroyer mozdulatát Dez-nek, de ezt megakadályozta Rohit. Ekkor Dez fordítani tudott, és egy elképesztő Handspring Pele Kick-et adva Rohit Raju-nak megnyerte a mérkőzést.

Tommy Dreamer vs. Rob Van Dam 
Elérkeztünk az este főmérkőzéséhez, ahol az ECW korszak két legendás birkózója Tommy Dreamer és RVD csapott össze egymással. Dreamer és RVD kezdetben szórakoztatták kicsit a közönséget, majd miután ezt megelégelték, komolyra fordították a szót. Először Dreamer esett neki egy vizes palackkal RVD-nek a ring mellett, majd a korábbi világbajnok húzott elő egy széket, és adott egy Dropkick-et vele ellenfelének. Ezt megismételte Dreamer is, sőt még egy Piledriver-t is kiosztott RVD-nek. Tommy ezt követően rá akart ugrani a földön fekvő RVD-re, de ez nem sikerült neki. Ezt kihasználta RVD, és egy Five Star Frog Splash-t ugorva, pontot tett a mérkőzés végére. A meccs után megjelent az arénában Ethan Page, Josh Alexander és Moose, akik nekiestek RVD-nek és Tommy Dreamer-nek.  Ekkor egy pillanatra elsötétült az aréna, és felbukkant Sabu, aki segített RVD-nek és Tommy Dreamer-nek megállítani a fiatal generációt.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling & Wrestlingfigs

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.