Header Ads

IMPACT! 2019. Május 17. - Ég veled Kenny! - Összefoglaló

A múltheti IMPACT! adásban láthattunk egy Battle Royal mérkőzés a Knockouts részlegtől, Su Yung és Rosemary egy Demon Collar meccsen nézett újra szembe egymással, ringbe lépett Madman Fulton, Eddie Edwards megküzdött Killer Kross-al, valamint Rich Swann kihívta Michael Elgin-t egy tét nélküli küzdelemre.A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Jordynne Grace, Madison Rayne, Kiera Hogan, Scarlett Bordeaux, Tessa Blanchard, Alisha Edwards, Karissa Rivera, Solo Darling, Tasha Steelz & Ashley Vox - Knockouts Battle Royal
Egy Knockouts Battle Royal mérkőzéssel kezdődött a múltheti IMPACT! adás, ahol megjelent a hölgyek között Glenn Gilbertti is. Glenn a szokásos stílusában elkezdte pocskondiázni a női birkózást, amit a lányok nem néztek jó szemmel, és nekiestek Gilbertti-nek. Gilbertti miután el tudta hagyni a ringet, csatlakozott Josh Mathews és Don Callis párosához a kommentátor asztalnál, a lányok pedig elkezdték kiejteni egymást a szorítóból. A meccs közben megjelent az arénában Taya Valkyrie is, aki megtámadta Madison Rayne-t, aki ezek után ki is esett a meccsből. Legvégül Kiera Hogan és Tessa Blanchard maradt a ringben. Tessa-nak sikerült kiejtenie Kiera-t, de ekkor visszament a kötelek közé Glenn Gilbertti, aki nekiesett Tessa-nak. Gilbertti kiejtette Tessa-t, így ő nyerte meg a Battler Royal mérkőzést.

Egy videóból megnézhettük, ahogy Michael Elgin odavágta egy teherautó oldalának Willie Mack-et.
Elgin később elmondta, hogy azért hagyta ott a NJPW-et, mert hiába várt a lehetőségre, azt sosem kapta meg a cégnél. Azóta megtanulta, hogy ha el akar érni valamit, akkor azt el kell vennie, utalt a Brian Cage, Pentagon Jr. és Willie Mack elleni támadására. Ekkor megjelent Rich Swann és nekiesett Elgin-nek.

Su Yung vs. Rosemary - Demon Collar Match
A Demon Collar mérkőzés szabálya szerint a két lánynak egy a nyakukra helyezett láncon kellett megküzdenie egymással. A meccs korai szakaszában Su Yung jobban ki tudta használni ezt, és többször a ring oszlopának vezette Rosemary-t. Su ezt követően elővett egy széket a ring alól, amire ráültette ellenfelét, és elkezdte fojtogatni a lánccal Rosemary-t, majd rá is ugrott a széken ülő korábbi női bajnokra. Visszatérve a kötelek közé Su Yung felhúzta a véres kesztyűjét, majd megpróbálta arcon fújni piros folyadékkal Rosemary-t, de a lány elhajolt előle. Rosemary végül felültette a ring sarkánál a felső kötélre Su Yung-ot, majd lerántotta a lánccal, és az arcába fújt egy zöld folyadékot. Ezt egy hatalmas Spear, és egy F5 mozdulat követett, ami után Su Yung már nem tudta folytatni a küzdelmet. Rosemary a meccs után kivonszolta az arénából Su Yung-ot.

Madison Rayne interjút adott Melissa Santos-nak. Madison dühös volt amiért Taya miatt esett ki a Battle Royal mérkőzésből. Állítása szerint Taya fél tőle, de a következő adásban kockára kell hogy tegye ellene a Knockouts Championship címét.

Madman Fulton vs. Randy Shawn
Madman Fulton-t elkísérte a mérkőzésére Sami Callihan is, aki a ring mellől nézte végig, ahogy társa alig pár perc alatt megsemmisítette ellenfelét. Fulton úgy dobálta Randy Shawn-t, akár egy rongybabát, majd végül egy Swinging Slam-el megnyerte a végig egy oldalú meccset.

RVD a színfalak mögött elmondta, hogy a következő ellenfele Tommy Dreamer lesz.

Brian Cage orvosa nyilatkozott a világbajnok állapotáról. A doktor szerint Brian már a Johnny Impact elleni meccsén is súlyos sérülést szenvedett, de ezt még súlyosbította Michal Elgin támadása. Állítása szerint egy átlagos ember lehet, hogy soha nem tudott volna lábra állni egy ilyen sérülést követően, Brian Cage azonban már képes sétálni is. Arra azonban, hogy Brian Cage mikor térhet vissza a kötelek közé, nem tudott választ adni az orvos.

Killer Kross vs. Eddie Edwards
Killer Kross magával hozta Eddie Edwards bambuszbotját, amit két hete vett el a korábbi világbajnoktól. Kross rögtön neki esett Eddie-nek, de Edwards hamar reagálni tudott erre, és egy Suicide Dive-al kiugrott a kötelek közül a ring mellett álló ellenfelére. Visszatérve a kötelek közé Eddie kiosztott egy Hurricanrana-t a felső kötélről Kross-nak, amit egy Tiger Driver követett. Kross mindkétszer kijött a tusból, ami után Eddie elvesztette a türelmét, és bevitte a ringbe a bambuszbotját. Ezt azonban nem tudta használni, ugyanis Kross gyorsabb volt nála, és egy Doomsday Saito után kikopogtatta Eddie-t. A meccs után Kross megtámadta, és odakötözte a kötélhez Eddie Edwards kezeit gyors-kötözővel. Eddie azt hitte, hogy Kross meg fogja ütni a bambuszbotjával, de ehelyett a szeme láttára törte ketté a Kenny névre hallgató botot.

A Rascalz csapat tagjai úgy döntöttek, hogy kemény edzésbe kezdenek, hogy le tudják győzni az aktuális csapatbajnok LAX-et.

Az ehet IMPACT+ Flashback moment of the week rovatban újra megnézhettük a tavalyi Bound for Glory Concrete Jungle Death Match mérkőzését, amit az LAX és az OG's vívott egymással.

Rich Swann vs. Michael Elgin
Elérkeztünk az este főmérkőzéséhez, ahol Rich Swann szembenézett Michael Elgin-nel. Swann a Rebellion PPV-n vívott Sami Callihan elleni meccséhez hasonlóan, most is a végsőkig elment, és egészen meglepő módon most is kijött az összes tusból. Az aktuális X-Division bajnok fel adta a leckét Big Mike-nak, aki dühében többször is hozzá vágta Sawnn-t a ring oszlopához. Ezt a bíró sem nézte már jó szemmel, és rászólt Elgin-re, de ő ezzel nem törődve félre lökte a játékvezetőt. Így a mérkőzés DQ-val véget ért. A meccs után Willie Mack besietett az arénába, hogy segítsen a barátjának, és nekiesett Elgin-nek. Ekkor azonban megjelent Johnny Impact, aki megtámadta Rich Swann-t és Willie Mack-et.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.