Header Ads

IMPACT! 2018. Május 17. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban újra a szorítóba lép RVD, visszatér Glenn Gilbertti, Rich Swann megküzd Michael Elgin-nel, szembenéz egymással Killer Kross és Eddie Edwards, folytatódik a viszály Rosemary és Su Yung között valamint láthatunk egy Battle Royal mérkőzést a Knockouts részlegtől.

RVD két hete visszatért az Impact Wrestling-hez, és azóta már meg is mutatta a rajongóknak, hogy még mindig elképesztő dolgokra képes a kötelek között. Van Dam első ellenfele Ethan Page volt, ma este pedig már a híres The 2300 arénában láthatjuk újra akcióban a korábbi világbajnokot.
Az este folyamán Glenn Gilbertti is újra feltűnik majd az Impact Wrestling-nél. A Disco Inferno most először ad hírt magáról, miután vereséget szenvedett Scarlett Bordeaux-tól.
Michael Elgin két hete megszerezte a kötelező kihívó jogot Brian Cage világbajnoki címére, miután maga mögé utasította Johnny Impact-et és Pentagon Jr.-t. Elgin ma Rich Swann-al fog szembenézni egy tét nélküli küzdelemben.
Killer Kross miután legyőzte Willie Mack-et, új célpontot talált magának Eddie Edwards személyében. Kross közbeavatkozott Eddie és Fenix küzdelmébe, és keresztbe tett a korábbi világbajnoknak, aki így elveszítette azt a meccset. Ezt Eddie nem hagyja annyiban, és kihívta Kross-t egy mérkőzésre.
Tovább folytatódik a viszály Rosemary és Su Yung között. A két korábbi női bajnok a ma esti adásban újra szembe fog nézni egymással, egy Demon Collar meccstípusban.
Az este folyamán láthatunk majd egy Battle Royal mérkőzést is a Knockouts részlegtől, ahol biztosan jelen lesz Madison Rayne, Kiera Hogan, Tessa Blanchard, Alisha Edwards és Jordynne Grace is.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.