Header Ads

IMPACT! 2019. Május 10. - oVe Rules - Összefoglaló

A múltheti IMPACT! adásban Moose és Josh Alexander megküzdött az LAX-el, Taya Valkyrie tét nélküli mérkőzésre hívta Madison Rayne-t, Alexia Nicole szembenézett Jordynne Grace-el, visszatért a kötelek közé RVD, láthattunk egy nyolc emberből álló csapatmérkőzést, valamint az oVe összecsapott a Rich Swann, Willie Mack, Fallah Bahh és Tommy Dreamer alkotta négyessel.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Moose & Josh Alexander vs. LAX - Non-Title Tag Team Match
Moose és Josh Alexander valamint az LAX tét nélküli összecsapásával kezdődött a múltheti IMPACT! adás. Mivel Ethan Page az este folyamán RVD ellen szeretne bizonyítani, így Alexander Moose-al próbált helytállni az aktuális csapatbajnokkal szemben. Moose és Alexander kiválóan össze tudott dolgozni egymással, de ez most kevésnek bizonyult Santana és Ortiz párosa ellen. Az LAX a szokásos finisherüket használva kikopogtatták Josh Alexander-t, és megnyerték a mérkőzést.

A backstage-ben Madison Rayne elmondta, hogy eddig már kétszer legyőzte Taya Valkyrie-t, és az este folyamán ez a szám háromra fog nőni.

Tommy Dreamer a csapata mellől szólt pár szót az esti oVe elleni mérkőzésükről. Dreamer büszke a csapatára, és szereti minden tagját. A hardcore legenda megemlítette Brian Cage-t is, aki gerincsérülést szenvedett a Rebellion PPV-n. Állítása szerint  az Impact Wrestling elnöke ott volt végig a bajnokkal a kórházban a sérülését követően.

Taya Valkyrie(c) vs. Madison Rayne - Non-Title Knockouts Match
A mérkőzés előtt Tessa Blanchard csatlakozott Josh Mathews és Don Callis kommentátor párosához. Taya kezdetben megpróbált előnyhöz jutni Madison-nal szemben, és a ring oszlopához szorította az ellenfelét. Madison ezt követően már felülkerekedett a mérkőzésen, és kiosztott egy Tornado DDT-t a bajnoknak. Taya itt még folytatni tudta a meccset, és jó pár rúgással próbálta megállítani a korábbi 5x-ös női bajnokot. Madison az utolsó rúgás elől azonban elhajolt, és tusba fogta Taya-t, majd egy lábszorító mozdulattal feladásra kényszerítette a Knockouts Champion-t. Tessa Blanchard szerint Madison Rayne megérdemel egy címmérkőzést is Taya ellen, majd távozott a kommentátor asztaltól.

Az eheti IMPACT+ Flashback moment of the week rovatban újra megnézhettük RVD és Abyss a 2010-es Bound for Glory PPV-n vívott Monster's Ball mérkőzését. A meccset RVD nyerte.

RVD egy rövid promo videóban beszélt az esti mérkőzéséről. A korábbi világbajnok először Ethan Page-t összekeverte Diamond Dallas Page-el, de miután korrigálta nyelvbotlását, elmondta, hogy nagyon várja, hogy újra a ringbe léphessen.

Rosemary kihívta Su Yung-ot egy Demon Collar mérkőzésre.

Jordynne Grace vs. Alexia Nicole
A mérkőzés korai szakaszában Jordynne úgy elkezdte dobálni ellenfelét, akár egy rongybabát, majd a magasba emelte Alexia-t, és a földhöz vágta a lányt. Jordynne esélyt sem adva Alexia-nak, bevitt neki egy Blue Thunder Bomb-ot. Ezt a befejező Grace Driver követte, ami után Alexia Nicole nem meglepő módon már nem tudta folytatni a küzdelmet.

A színfalak mögött Ethan Page elmondta, hogy el fogja pusztítani RVD-t, Josh Alexander pedig hozzá tette, hogy ez után meg fogják hódítani a Tag Team divíziót.

Kiera Hogan egy interjúban elmondta, hogy ő megpróbált mindenkivel jóban lenni, kezdve Allie-vel, Rosemary-vel és Jordynne Grace-el. Ekkor megjelent Jordynne Grace, és megkérdezte Kiera-t, hogy mi a baja, ugyanis ő úgy gondolja, hogy barátok. Kiera szerint ők soha nem voltak barátok, és felőle ő is és Rosemary is meghalhatnak úgy mint Allie.

Ethan Page vs. RVD 
Ethan Page-t elkísérte a ringhez Josh Alexander, aki bele akart kötni RVD-be, de a korábbi világbajnok egy mozdulattal félre állította a North formáció oszlopos tagját. RVD ezután Page-t is egy rúgással eltávolította a kötelek közül, így felek a ring mellett folytatták a harcot, ahol Alexander újra segíteni próbált csapattársának. Visszatérve a ringbe RVD megpróbált ráugrani a földön fekvő Page-re, de Alexander újra bezavart, így Page reagálni tudott, és egy rúgás után megpróbálta kikopogtatni Van Dam-et. RVD végül  a ring sarkához lökte ellenfelét, majd egy rúgással a földre küldte, és végrehajtotta a befejező Five Star Frog Splash ugrását, amivel meg is nyerte a mérkőzést.

A folytatásban információt kaphattunk Brian Cage állapotáról, aki a Rebellion PPV-n hátsérülést szenvedett. A bajnok elmondta, hogy nem lehet pontosan megállapítani a sérülés súlyosságát, a terület duzzanata miatta. Elmondta, hogy tart a fizikai rehabilitációja, és mindent megtesz annak érdekében, hogy mielőbb visszatérhessen.

Michael Elgin a backstage-ben, elmondta, hogy egymás után küldi kórházba a birkózókat. Brian Cage-el kezdte, majd jött Pentagon Jr. is. Ekkor megjelent Johnny Impact, aki szerint ő küldte a kórházba Brian Cage-t. Elgin meg fog bizonyosodni róla, hogy a mentőautó két férőhelyes-e, ugyanis az egyik ágyat Impact-nek, a másikat pedig Willie Mack-nek szánja.

Desi Hit Squad vs. The Deaners vs. Brent Banks & Aiden Prince vs. The Rascalz (Dez & Wentz) - Four Way Tag Team Match
Egy négyes csapatmérkőzéssel folytatódott az adás, ahol a meccs korai szakaszában, a felek rögtön egymásnak is estek. Miután lecsillapodtak a kedélyek, a Desi Hit Squad tagjai és a Brent Banks valamint Aiden Prince alkotta csapat folytatták a küzdelmet. Nem sokkal később már a Deaners testvérek is beszálltak a meccsbe, őket azonban a Dez és Wenzt alkotta páros hamar félre állított. Dez és Wenzt ezután kiugrottak a ring mellett álló birkózókra, de Raj Singh és Rohit Raju visszament a kötelek közé, és közösen kikopogtatták az egyedül maradt Cody Deaner-t.

A szünetben Killer Kross kihívta egy mérkőzésre Eddie Edwards-ot, valamint láthattuk ahogy a Rascalz csapatot megkínálta az LAX a szeszes italukkal.

Rich Swann(c), Willie Mack, Tommy Dreamer & Fallah Bahh vs. oVe  – oVe Rules Match
Elérkeztünk az este főmérkőzéséhez, ahol az oVe tagjai néztek szembe egymással a Rich Swann, Willie Mack, Tommy Dreamer és Fallah Bahh alkotta csapattal. Az oVe Rules meccstípust már jól ismerik a rajongók, a szabályok egyszerűek. Nincs kizárás, és a felek mindent használhatnak egymás ellen. A meccs korai szakaszában Dave Crist egy hatalmas Moonsault-ot ugrott a ringen kívül álló birkózókra, majd jött Fallah Bahh, aki szintén kiugrott a kötelek közül egy Dive-al. Ezt követően már előkerültek az acélszékek és egy létra is, amire Fulton rá is dobta Tommy Dreamer-t. Fulton ezután két felállított székbe hajította Bahh-t, majd ráhelyezett egy szögesdrótba tekert széket Fallah mellkasára, amire rá is ugrott Dave Crist. Egészen elképesztő módon Bahh kijött a tusból. Ekkor Rich Swann felmászott a létrára, hogy ráugorjon a földön fekvő Dave-re, de Fulton elkapta hátulról a hajánál fogva, majd Jake a létráról kiosztott egy hatalmas Cutter-t a bajnoknak. Ha ez még nem lett volna elég, előkerült egy doboz LEGO építőkocka is, amibe Sami bele akarta Pile Driver-olni Dreamer-t, de ő ezt megakadályozta, és egyszerre vitt be egy DDT-t Callihan-nek és Dave Crist-nek. Végül Sami Callihan egy Cactus Special Pile Driver-et adva Willie Mack-nek megnyerte a csapatának a mérkőzést.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.