Header Ads

IMPACT! 2018. Május 10. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban visszatér a kötelek közé RVD, az oVe egy utcai harca invitálja Rich Swann, Tommy Dreamer, Willie Mack és Fallah Bahh négyesét, Josh Alexander és Moose megküzd az LAX-el, valamint egy tét nélküli küzdelemben szembenéz egymással Taya Valkyrie és Madison Rayne.

RVD egy hete visszatért az Impact Wrestling-hez, és rögtön szembe találta magát a fiatal generáció egyik meghatározó személyiségével, Ethan Page-el. Ethan nem mutatott semmi tiszteletet RVD felé, így a korábbi világbajnok kénytelen volt megmutatni neki, hogy mire is képes még mindig a ringben. Ma este összecsap egymással a fiatal és az idősebb korosztály Ethan Page és RVD személyében.
Tovább folytatódik a viszály az oVe és és Rich Swann között. Sami Callihan nem tudta elhódítani az X-Division bajnoki címet Swann-tól, így úgy döntött, hogy újra egy csapatmérkőzésen, oVe Street Fight küzdelemben fog megküzdeni Swann-al és a társaival. Az aktuális bajnok mellett most is ott lesz Willie Mack és Tommy Dreamer, negyedik embernek pedig Fallah Bahh fog csatlakozni hozzájuk.
Mivel Ethan Page az este folyamán RVD-vel lesz elfoglalva, Josh Alexander Moose-al közösen kell, hogy kiálljon az új csapatbajnok LAX ellen.
Taya Valkyrie legyőzte a Rebellion PPV-n Jordynne Grace-t, ezzel pedig megtartotta a Knockouts Championship címét. Madison Rayne egy hete kihívta Taya-t egy tét nélküli küzdelemre, amire ma este kerül sor.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.