Header Ads

IMPACT! 2018. Május 03. - RVD visszatért! - Összefoglaló

A múltheti Rebellion PPV utáni első IMPACT! adásban Petey Williams kihívta Ace Austin-t, Kiera Hogan kiállt Rosemary ellen, szembenézett egymással Fenix és Eddie Edwards, visszatért RVD, valamint megtudhattuk, hogy ki lett az új No. 1. Contender Michael Elgin, Johnny Impact és Pentagon Jr. közül.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Michael Elgin ringhez való érkezésével kezdődött a Rebellion PPV utáni első IMPACT! adás. Elgin azzal kezdte a mondandóját, hogy ha egy birkózó megszerzi a világbajnoki címet, az általában megünnepelteti magát a közönséggel. Ő viszont most nem látja sehol Brian Cage-t. Ez azért van mert múlt este kórházba küldte őt. Johnny Impact félbe szakította a mondandójában Elgin-t, aki felvilágosította Michael-t, hogy más helyekkel ellentétben, az Impact Wrestling fent tartja a visszavágó jogát a korábbi bajnoknak. Szóval Elgin nem jelentkezhet csak úgy be a világbajnoki címért. Ekkor megjelent Konnan, aki leszögezte, hogy a kötelező kihívó Pentagon Jr., és csak utána következhet Elgin és Impact. Elgin megunta Konnan szónoklatát, és megtámadta az LAX vezetőjét, amire megérkezett Pentagon. Pentagon-t és Elgin-t a biztonsági személyzetnek kellett szétválasztaniuk. Pentagon és Johnny Impact elhagyta az arénát, de Michael Elgin még megtámadta a biztonságiakat, hogy ezzel is demonstrálja az erejét. A szegmens után Josh Mathews bejelentette, hogy a három birkózó meg fog küzdeni egymással a No.1. Contender jogért még az este folyamán, valamint megnézhettük újra azt a rosszul sikerült mozdulatot, aminek következtében megsérült Brian Cage.

Ace Austin vs. Petey Williams
Ace Austin a Rebellion PPV nyitómérkőzésén legyőzte Petey Williams-t, így a kanadai birkózó most visszavágót követelt. Ace a meccs korai szakaszában kiugrott egy Dive-al a kötelek közül Petey-re, majd visszatérve a ringbe, elővett egy kártyalapot, és megvágta vele az ellenfele tenyerét. Williams ezt követően még vissza tudott támadni, de Ace Austin a The Fold finisherével újra maga mögé utasította Petey-t.

A backstage-ben Rosemary készült az esti mérkőzésére. A lány továbbra is láncon fogva tartotta magánál Su Yung egyik udvarhölgyét.

Sami Callihan beszélt a Rich Swann elleni mérkőzéséről. Az oVe vezetője a vezetőséget hibáztatta amiért nem tudta megszerezni Swann-tól az X-Division bajnoki címet, ugyanis ők nem engedték, hogy a családja jelen legyen a mérkőzés alatt. Sami ezért úgy döntött, hogy egy csapatmérkőzés keretein belül fog újra szembenézni Rich Swann-al, ahol már jelen lesznek az oVe-s társai is.

Rosemary vs. Kiera Hogan
Rosemary Su Yung udvarhölgyével érkezett az arénába, akit a mérkőzés előtt odaláncolt a ring oszlopához. Kiera kezdetben a ring sarkához lökte Rosemary-t, majd többször is nekifutásból megtámadta őt. Kiera kezdeti előnye a későbbiekben sem hagyott alább, egymás után adta a Superkick rúgásokat Rosemary-nek. A két lány ezt követően a rámpán esett egymásnak, de ekkor megjelent Su Yung az udvarhölgyeivel, és megtámadták Rosemary-t. Kiera Hogan nem avatkozott közbe, és inkább távozott az arénából. Su Yung kiosztott egy Panic Switch-et a tehetetlen Rosemray-nek, majd visszaszerezte tőle a foglyul ejtett udvarhölgyét.

A szünetben Melissa Santos megkérdezte Taya Valkyrie-től, hogy milyen érzés volt legyőzni Jordynne Grace-t. A bajnok elmondta, hogy ő már mindenkit maga mögé utasított a Roseter tagjai közül. Ekkor megjelent Madison Rayne, aki még sosem kapott ki Taya Valkyrie-től. Taya hátat fordított Madison-nak, és kérte Melissa-t, hogy kövesse őt. Az irodában Taya elmondta, hogy a szerződése szerint 30 napig nem köteles újra kockára tenni a bajnoki címét, de egy tét nélküli küzdelemben ki fog állni Madison Rayne ellen.

Az eheti IMPACT+ Flashback moment of the week rovatban újra megnézhettük, mikor Kurt Angle debütált a TNA-nél.

Santana és Ortiz a klubhelyiségükben ünnepelte a Lucha Brothers elleni győzelmüket. Konnan csatlakozott hozzájuk, és kérte őket, hogy hagyjanak fel a bulizással, ugyanis a következő ellenfeleik a The North formáció lesz.

Eddie Edwards vs. Fenix 
Eddie már rögtön a mérkőzés elején megpróbálta használni a bambuszbotját Fenix ellen, de a játékvezető ezt megtiltotta neki. Fenix ekkor egy Cutter-el akarta megnyitni a küzdelmet, de nem jött össze neki. Eddie dühében megint a bambuszbotját akarta használni, de ez még mindig nem volt megengedett. A mérkőzés alatt megjelent az arénában Killer Kross, aki folyamatosan egyre közelebb lépett a ringhez. Edwards kiosztott egy Blue Thunder Bomb-ot ellenfelének, majd folyamatosan a rámpán álló Kross-t figyelte, aki egy adott ponton odanyújtotta a bambuszbotot Eddie-nek. Edwards el akarta venni tőle a botot, de Kross meggondolta magát, amit Fenix kihasznált, és a befejező Muscle Buster finisher-e után megnyerte a mérkőzést. A meccs után Killer Kross elhagyta az arénát Eddie bambuszbotjával, Edwards pedig nem hitte el, hogy újra elveszítette a Kenny nevű társát.

Tommy Dreamer megkereste a színfalak mögött Rich Swann-t, és mondta neki, hogy természetesen segít neki az oVe elleni harcában. Swann tudja, hogy Willie Mack is ott lesz majd mellette, így már csak egy embert kell találnia a csapatába. Ekkor felbukkant Scarlett Bordeaux, aki közölte a fiúkkal, hogy a negyedik ember Fallah Bahh lesz a csapatba.

Az adás Rob Van Dam ringhez való érkezésével folytatódott. A korábbi világbajnok még mindig nagy népszerűségnek örvend a rajongók körében. RVD mikrofont ragadott, és elmondta, hogy a jelenlegi roster tele van elképesztő tehetségekkel, és szeretne velük megküzdeni, és megmutatni nekik a klasszikus mozdulatait. A beszédét Ethan Page szakította félbe, aki két széket hozott magával az arénába. Ethan úgy döntött megmutatja, hogy mire is jó egy szék, majd fogta és leült az egyikre, a másikra pedig feltette a lábát. Ethan számára RVD sosem volt egy hős, és meg akar vele küzdeni. RVD elfogadta a kihívást, de előtte még hozzávágta az egyik széket Page-hez, és megmutatta neki a Van Daminator mozdulatát.

A színfalak mögött Josh Alexander elmondta Ethan Page-nek, hogy ő Moose-al közösen fog megküzdeni az LAX ellen. Ennek nem örült Page, de neki most fontosabb az RVD elleni meccse.

Johnny Impact vs. Michael Elgin vs. Pentagon Jr. 
Az este főmérkőzésén összecsapott egymással Johnny Impact, Michael Elgin és Pentagon Jr. a kötelező kihívó jogért. A küzdelem során észre vehető volt, hogy Pentagon nem tudta hozni a tőle megszokottat, ami nem is volt meglepő, az előtte este vívott LAX elleni meccse után. Johnny ezt ki is használta, és megtámadta egy székkel Pentagon-t, aki így már csak a ring mellől figyelte a két birkózó párharcát. Johnny megpróbálta használni a Starship Pain finisher-ét Elgin ellen, de ő el tudott gurulni előle, majd a Sitdown Powerbomb mozdulatával legyőzte a korábbi világbajnokot, és megszerezte a No.1. Contender jogot.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.