Header Ads

IMPACT! 2018. Május 03. - Előzetes

A ma esti Rebellion PPV utáni első IMPACT! adásban visszatér RVD, megtudhatjuk mik a tervei Michael Elgin-nek, Fenix megküzd Eddie Edward-al,  Ace Austin szembenéz Petey Williams-el, valamint Rosemary kihívja egy mérkőzésre Kiera Hogan-t.

RVD a múlt hónapi United We Stand gálán Sabu csapattársaként megküzdhetett a Lucha Brothers-el, azonban a korábbi világbajnok nem csak egy estés szerződést kötött az Impact Wrestling-el. Rob Van Dam ma este vissza fog térni a szervezethez.
A múlt vasárnapi Rebellion PPV-n Brian Cage elhódította a világbajnoki címet Johnny Impact-től. A mérkőzést követően nem várt fordulat történt, ugyanis megjelent a gálán Michael Elgin, és rögtön megtámadta az új világbajnokot. Ma este megtudhatjuk mik a tervei Elgin-nek a jövőre nézve.
Pentagon Jr. és Fenix a Rebellion PPV-n elveszítették a csapatbajnoki címeiket az LAX-el szemben. Fenix ma este újra a kötelek közé lép, ellenfele pedig a korábbi világbajnok Eddie Edwards lesz.
Ace Austin megnyerte a Rebellion gála hatemberes nyitómérkőzését, mégpedig a korábbi X-Division bajnok Petey Williams legyőzésével. Az este folyamán a két birkózó szembe fog nézni egymással egy egyéni mérkőzésen.
Rosemary Kiera Hogan-t hibáztatja, amiért elveszítette a barátnőjét, Allie-t. A korábbi női bajnok egy hete megtámadta Kiera-t a backstage-ben, ma este pedig ki fogja hívni egy mérkőzésre.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.