Header Ads

IMPACT! 2018. Április 26. - Az utolsó adás a Rebellion PPV előtt - Összefoglaló

A múltheti IMPACT! adásban Ace Austin kihívta Aiden Prince-t, Rosemary megküzdött Su Yung egyik udvarhölgyével, Willie Mack szembenézett Killer Kross-al, debütált a The Deaners formáció, valamint Johnny Impact és a Lucha Brothers egy csapatmérkőzés keretein belül megküzdött Brian Cage és az LAX hármasával.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Eli Drake ringhez való érkezésével indult a múltheti IMPACT! adás. Eli magával hozta a kötelek közé Eddie Edwards bambuszbotját, és elmondta, hogy azért támadta meg Eddie-t, mert ő volt a csapatuk gyenge pontja. Ő megpróbálta visszahozni a régi Eddie-t, de nem sikerült neki. Ekkor megjelent Eddie Edwards is és megtámadta Drake-et. Eddie visszaszerezte a bambuszbotját Eli-tól, amivel addig ütötte Drake-et, amíg el nem hagyták az arénát.

Ace Austin vs. Aiden Prince
Ace Austin Aiden Prince-t okolta, amiért nem tudta megnyerni a hat emberes küzdelmet, amit pár hete vívtak egymással az X-Division részleg birkózói. A két high-flyer egymás után kápráztatta el a közönséget a látványos mozdulataikkal. Austin többször közel került ahhoz, hogy kikopogtassa ellenfelét, először akkor, mikor bevitt Prince-nek egy módosított Neckbreaker-t, amit egy Armbreaker követett. Ace egy kártya lappal ekkor megvágta Aiden kezét, majd a The Fold finisher-ével legyőzte Aide Prince-t. Austin a meccs után még megtámadta Prince-t, de megérkezett az arénába Petey Williams és nekiesett Ace-nek, aki jobbnak látta ha elhagyja a ringet.

Taya Valkyrie és Jordynne Grace a Rebellion PPV-n meg fog küzdeni egymással, előtte azonban Taya még felkereste a konditeremben edző Jordynne-t, és megtámadta a kihívóját.

A Rascalz csapat tagjai találkoztak a backstage-ben Moose-al aki szerette volna bemutatni az új barátait a triónak. Moose, Ethan Page és Josh Alexander neki estek Dez, Trey és Wentz hármasának.

Az eheti GWN Flashback moment of the week rovatban újra megnézhettük, ahogy RVD elhódította a világbajnoki címet AJ Styles-tól.

Undead Maid of Honor vs. Rosemary
Rosemary rögtön átvette az irányítást Su Yung egyik segítője felett. Yung hiába próbált meg segíteni azzal, hogy odaadta a véres kesztyűjét az udvarhölgyének, a lány nem tudta ezt használni Rosemray ellen. Rosemary egy zöld folyadékot fújt az ellenfele arcába, amikor a bíró Su Yung-gal volt elfoglalva, majd egy Spear után ki is kopogtatta az udvarhölgyet. A meccs után Rosemary egy láncot tett a lány nyakába, majd kivonszolta őt az arénából.

Rich Swann ellátogatott az az oVe területére. Jake és Dave Crist elmondták a bajnoknak, hogy ne menjen tovább, mert Sami-vel nem fog tudni beszélni. Swann nem törődve a testvérekkel, tovább ment a házhoz, de hiába dörömbölt az ajtón, azt nem nyitotta ki senki. Rich elmondta az ajtónál, hogy emlékszik mikor meghalt Callihan anyja, és együtt utaztak el Németországba. Swann remélte, hogy utoljára még tud beszélni a barátjával, de mivel nem járt sikerrel, elhagyta a helyszínt. Sami-t megérintette, amit Rich mondott ajtónál, de mire kijött a házból, addigra Swann már távozott.

Johnny Impact találkozott a színfalak mögött Pentagon Jr. és Fenix párosával. A testvérek spanyolul elmondták Johnny-nak, hogy semmi szükségük rá az este folyamán, ugyanis ők a bolygó legjobb csapata. A világbajnok ebből nem értett semmit, de kérte John E Bravo-t, hogy adjon egy napszemüveget mindegyikőjüknek.

Killer Kross vs. Willie Mack
Willie Mack megelégelte, hogy Killer Kross össze akarta uszítani a barátjával, Rich Swann-al, ezért kihívta egy egyéni mérkőzésre Kross-t. Willie minden tudását bevetette az ellenfele ellen a meccs alatt, de ez is kevésnek bizonyult, Kross megállíthatatlan volt az este folyamán. Mack egy Samoan Drop után bevitte a szokásos Standing Moonsault ugrását, de ekkor Kross befogta őt a Kross Jacket szorító fogásába, amivel meg is nyerte a mérkőzést.

The Deaners (Cody & Cousin Jake) vs. Halal Beefcake (Joe Coleman & Idris Abraham)
Már hetek óta tudjuk, hogy a The Deaners debütálni fog az Impact Wrestling-nél, most pedig meg is történt Cody és Jake bemutatkozó mérkőzése. A küzdelem nem tartott tovább pár percnél, Cody és Jake azonban ennyi idő alatt is meggyőzte a közönséget a tehetségükről. A Deaners testvérek egy közös mozdulat után kikopogtatták Idris Abraham-et, és megnyerték az első mérkőzésüket a cégnél.

Johnny Impact, Taya Valkyrie és John E Bravo érkeztek az arénába, hogy a csapatmérkőzésük előtt még szóljanak pár szót a közönséghez. Impact megköszönte a vezetőségnek, hogy Lance Storm-ot választották speciális bírónak a Brian Cage elleni világbajnoki címmérkőzésükhöz, ugyanis ők nagyon jó viszonyt ápolnak Storm-mal, még az esküvőjükre is meghívták. Storm ekkor megjelent az arénában, és közölte a bajnokkal, hogy ennek semmi köze az ő kapcsolatukhoz. A rajongók a Rebellion PPV-n nem akarnak csalódni, és az igazi világbajnokot akarják majd ünnepelni. Ekkor Taya megütötte Storm-ot, majd Johnny is meg akarta támadni Lance-t, de ő erre egy Superkick-el válaszolt a világbajnoknak.

Johnny Impact(c) & Lucha Brothers(c) vs. Brian Cage & LAX – Six-Man Tag Team Match
Johnny Impact és Brian Cage a Rebellion PPV-n megküzdenek egymással a világbajnoki címért, valamint a Lucha Brothers is kockára teszi majd a csapatbajnoki címeiket az LAX ellen. Addig azonban a felek még egyszer utoljára szembenéztek egymással egy csapatmérkőzés keretein belül. Ahogy arra számítani lehetett, a hat birkózó elképesztőt meccselt egymással. A küzdelem egy adott pontján Pentagon kiugrott a ringből az LAX tagokra, majd jött Santana, Brian Cage, és végül Fenix egy hatalmas Springboard Corkscrew-el zárta a sort. Ezt követően a bajnokok egy rövid ideig felülkerekedtek az ellenfeleiken, majd jött Cage, aki kiosztott egy óriási F5-öt Pentagon-nak, és Johnny Impact-nek is. Ekkor a bírót kihúzta a ringből John E Bravo, majd Pentagon egy székkel megütötte Cage-t, akinek vérezni kezdett a tarkója. Brian Cage ezzel sem törődve végrehajtotta Johnny Impact-en a befejező Weapon X mozdulatát, és megnyerte a mérkőzést.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.