Header Ads

Hivatalos: Jön az Undertaker kontra Goldberg meccs

Idén is lesz Super ShowDown csak éppen nem Ausztráliában, hanem Szaúd-Arábiában, ezzel cáfolván azon pletykákat, melyek szerint SaudiManiának vagy Sands of Timesnak nevezhetik el az arab pay-per-viewt.
(Fotó: WWE) 
A rendezvény mindjárt egy történelmi mérkőzéssel indul, hiszen először csap össze egymással az 54 éves Undertaker és az 52 esztendős, háromszoros világbajnok Goldberg. Ők ketten a 2017-es Royal Rumble gálán már adtak kis ízelítőt abból, hogy milyen lehetne a mérkőzésük. Goldberg utoljára a WrestleMania 33-on birkózott, míg Undertaker tavaly, éppen Szaúd-Arábiában. Az álommérkőzés mellett mégegyszer utoljára egy legendás viszály is kinyitja kapuit, hiszen újra összeméri tudását Randy Orton és Triple H, akik ketten együtt 27 világbajnoki cím birtokosai. A WWE ezzel még nem állt le, hiszen tovább tetézik a hangulatot egy 50 emberes Battle Royal mérkőzéssel, amire még nem volt példa a szervezet történetében.

Ha ez még nem lenne elég, ott lesz a gálán Brock Lesnar, Roman Reigns, az Universal Bajnok Seth Rollins, a WWE Bajnok Kofi Kingston, AJ Styles és Braun Strowman is. Úgy néz ki tehát, hogy női meccs ezúttal sem lesz vallási és kultúrális okokból. Egyelőre nem tudni, hogy a rosterből ki lesz, aki nemet mond a rendezvényre, tavaly Daniel Bryan lemondta és idén sem emelték ki a nevét, pedig a cég egyik legnagyobb sztárja. A tizenhatszoros világbajnok John Cena sem tér vissza, bár ő jelenleg filmes projektekben utazik, viszont tavaly ő is nemet mondott, a szaúdi botrányok miatt. 

A Super ShowDown június hetedikén, pénteken lesz és élőben lehet majd látni pay-per-viewként. Ez nekünk magyaroknak külön örömteli hír, hiszen az időeltolódás végett délutántól estig élőben követhetjük az egészet, így nem kell majd hajnalban virrasztanunk. 

(Forrás: WWE

1 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.