Header Ads

Chris Jericho beszólt a WWE-nek Brock Lesnar győzelme miatt

A hatszoros WWE Nehézsúlyú Világbajnok ma már az All Elite Wrestlinget erősíti, így bátran kimondja a véleményét arról a szervezetről, amely egykoron sztárt csinált belőle.
(Fotó: AEW és WWE)
Aki esetleg még nem tudná, Brock Lesnar hajnalban meglepetésként visszatért és megnyerte a Money in the Bank mérkőzést. Ezzel Lesnar lett a legveszélyesebb a két világbajnok számára, bár elsősorban Seth Rollins Universal Bajnoki Címe lehet veszélyben, hiszen Brock a RAW pankrátora, de a Wild Card Rule miatt a SmackDownon is megjelenhet.

A rajongók egy része briliáns húzásnak tartja, míg a többség ellenzi a "Fenevad" győzelmét. Nincs ezzel másképpen Chris Jericho sem, aki ironikus, bár annál frappánsabb véleményt fogalmazott meg a Money in the Bankkel kapcsolatban.

Meglepő Brock Lesnar Money in the Bank győzelme, habár hivatalosan nem is volt résztvevő. Brock a biznisz jövője és ez az egész a tökéletes példája a zseniális bookingnak, ami megmutatja miért marad a WWE örökké csúcson. Gyerünk Brock.
Nyilvánvalóan Jericho ezzel a Twitter szösszenetével azt akarta megfogalmazni, hogy egyáltalán nem Lesnar a pankráció jövője és a WWE bookingja minden csak nem zseniális. A WWE pedig reményei szerint nem marad örökké a csúcson, hiszen szeretné az All Elite Wrestlinget csúcsra emelni.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.