Header Ads

WWE: Luke Harper kérvényezte szerződése felbontását

A korábbi Interkontinentális és Tag Team Bajnok Luke Harper a Twitterén jelentette be, hogy távozik a WWE-től.
(Fotó: WWE)
Harper saját maga kezdeményezte szerződése megszüntetését a World Wrestling Entertainment vezetőségétől.

Ezen az estén kezdeményeztem szerződésem felbontását a WWE-től. Az elmúlt hat év fantasztikus utazás volt az életemben, életre szóló barátságokkal és a családommal. Büszke vagyok erre. Habár a döntés nehéz volt, mégis ez a legjobb számomra és a WWE számára is. A célom a jövőre nézve, hogy tovább fejlődjek mint előadó és mint ember, és a jövőben is szeretném, hogy a családom büszke legyen rám. Köszönöm mindenkinek a WWE-ben. Köszönöm a rajongók múlhatatlan támogatását is. Köszönöm mindenkinek.
 
Harper sérülés miatt múlt augusztus óta nem szerepelt a képernyőn, amikor Rowan társaként elvesztette a SmackDown Tag Team Bajnoki Címet a New Day ellen. Habár nem olyan rég visszatért és a Worlds Collide-on is birkózott, de a heti adásokon nem kapott szerepet. Harper, aki a függetleneknél Brodie Lee néven birkózott 2012-ben igazolt a WWE-hez, ahol 2013-ban debütált a main rosteren a Wyatt Család tagjaként.

Egyelőre nem tudni hol folytatja, de az All Elite Wrestling pankrátora Chris Jericho az Instagramon annyit üzent, hogy szerinte Harper többet érdemelne. Mint mindenki másnak, számára is lehetőség lehet az AEW, az ROH, az Impact Wrestling vagy az NJPW, ha éppen egy japán kiruccanásra szánná el magát.

(Forrás: PWInsider)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.