Header Ads

Sasha Banks és Bayley is hisztizett múlt vasárnap

Egyre nagyobb a valószínűsége, hogy Sasha Banks elhagyja a WWE-t, és a tag team partnere Bayley is elégtelen a helyzetével.
(Fotó: WWE)
Ryan Satin információi szerint a WrestleMania után az öltözőben mindketten kiverték a balhét, például a földön hemperegtek és még a hotelszobájuk előtt is hisztiztek. Satin jelentése szerint a lányok célja az volt, hogy hangosan felhívják a figyelmet arra, miszerint nem elégedettek a női tag team címek elvesztésével.

Állítólag az elmúlt hetekben még nagyon boldogok voltak, hiszen megígérték nekik, hogy az NXT-ben is címet védhetnek, de ezek a tervek megváltoztak amikor Vince McMahon úgy döntött, az IIconics-nak adja az öveket. Satin számára négy forrásból is megerősítették Sashaék picsogását.

Sasha Banks Twitter és Instagram oldalának megvizsgálása után úgy tűnik az All Elite Wrestlinget nézte ki következő állomás helyének.

Megjegyzés: Sasha Banks folyamatos picsogása már többeknél kiverte a biztosítékot cégen belül, így egyesek nem bánnák a távozását. Banks legnagyobb baja továbbra is az, hogy nem őt választották a felemelkedő női divízió élére, hiszen Charlotte Flair, Ronda Rousey, Becky Lynch és Alexa Bliss is elé került a sorban. Az pedig, hogy már tag team bajnok sem lehet végleg elborította az agyát.

(Forrás: WN)

1 megjegyzés:

  1. Meg is értem, de nem is...fuck ez nehéz dolog. Sasha az egyik legtehetségesebb, legjobb előadó a WWE-ben, nem csak a csajok között, hanem a srácok között is. Sok szempontból megérthető a hiszti, hiszen a WWE tényleg kukaként kezelte őt az utóbbi pár évben. Sasha úgy 4x bajnok, hogy 80 nap az összuralkodása. Én nem hiszem, hogy Charlotte, vagy Becky jobb lenne nála, pedig régebb én Charlotte-ot tartottam a legjobbnak a 4 főcsaj között, de Sasha valahogy mindig megmutatta a kevés lehetősége ellen is, hogy mennyire jó. (kevés lehetőség 2017 után, mert addig ő volt Charlotte-al a fő attrakció a csajoknál. Érthető a hiszti azért, hogy a WWE leszarta az utóbbi 2 évben Sashat, DE ILYEN VISELKEDÉSSEL NEM FOGSZ SEHOVA SEM KERÜLNI, MAX AZ EGÉSZ ROSTER MEGUTÁL. Jaj, és hova akar menni Sasha? AEW? Jó vicc, kb. úgy járna, mint Kenny, nem lenne egy legit ellenfele, annyira kiemelkedne a többi között. Sasha inkább kérjen bocsánatot, próbáljon normálisan reagálni arra, hogy most kicsit ő hanyagolva lett és ha lehet ne menjen a póló céghez, ott csak lehúzná a tehetségét a többi jobber....

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.