Header Ads

Sasha Banks csak akkor marad ha MITB táskát nyer?

Mint ismert Sasha Banks a WrestleMania 35 hétvégéjén ki akart lépni a WWE-ből és azóta sem tette tiszteletét egyetlen céghez köthető rendezvényen sem. 
(Fotó: WWE)
A hírek szerint Banks azután akart kilépni a szervezettől, hogy megtudta el kell veszteniük a Női Tag Team Bajnoki öveket. Sasha néhány hét gondolkozási időt kapott a jövőjét illetően. A cégen belül remélik, hogy a Money in the Bank gáláig visszatér, hiszen bookolták arra a showra.

Egyes hírek szerint Bayley és Sasha számára egy történelmi mérkőzést ígértek, mégpedig az első szaúdi női meccset. Ezen az összecsapáson került volna terítékre a Női Tag Team Bajnoki Cím, az ellenfeleik pedig Natalya és Beth Phoenix lettek volna. 

Brad Shepard információi szerint Sasha visszatér, ha megkapja a női Money in the Bank meccs megnyerését, amely egy címmérkőzést garantálna. Ha ez végül nem jön össze, akkor is egy másik nagy győzelem kell az itt tartásához.

(Forrás: WN)

1 megjegyzés:

  1. A Give me what i want úgy néz ki, hogy 10 inch sztár után is maradt a wwe pankrátorok mottója. Give me what i want or else i am gonna do something :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.