Header Ads

RVD visszatér az Impact Wrestling-hez!

A korábbi ECW, WWE és TNA Világbajnok Rob Van Dam a ma esti United We Stand gálán visszatér az Impact Wrestlinghez, ugyanakkor a legenda nem csak egy estés megállapodást kötött a szervezettel.
(Fotó: Impact Wrestling)
Rob Van Dam 2010-ben debütált az Impact Wrestlingnél, ahol rövid idő alatt megszerezte a cég világbajnoki címét. A 49 éves birkózó három évig dolgozott a promóciónál, majd visszatért a WWE-hez, ahonnan nem sokkal később távozott. Van Dam ezt követően már csak évi pár fellépést vállalt független szervezeteknél.

Pár hónapja jött a bejelentés, hogy az április 4-ei United We Stand gálán Sabu csapattársaként az este főmérkőzését fogja vívni az aktuális Tag Team Bajnok Lucha Brothers ellen. RVD azóta többször is lenyilatkozta, hogy nem feltétlen csak egy estén fog újra együtt dolgozni a céggel. Tegnap este az Impact Wrestling bejelentette, hogy Rob Van Dam visszatér a szervezethez, és legközelebb az április 28-ai Rebellion PPV utáni TV adások felvételein láthatjuk majd a ringben.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

1 megjegyzés:

  1. A horgász/vadász csatornának cucc prevenciós emberke is kell? :D Szívjál el fél grammot ebből, majd lazán egy frog splash-el nyírd ki azt a geci állatot. :D Amíg a harcsák húzni kezdenek este, addig sodorjunk valamit. :)))))) Fuck tina :D Bocsi tina fanok, ezt muszáj volt :))))))) jöhet a bannnnn :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.