Header Ads

Ronda Rousey és Brock Lesnar is távozhat a WWE-ből

Úgy tűnik, hogy egy darabig nem látjuk a WWE-ben Ronda Rouseyt és Brock Lesnart.
(Fotó: WWE)
Brock Lesnart egyetlen jövőbeli rendezvényre sem hirdetik, habár a Wrestling Observer szerint a júniusi szaúdi showra bookolva van. Viszont egyelőre befejezte az együttműködést a WWE-vel, amely megváltozhat, amint Vince McMahon ajánlatot tesz számára. Brock viszont visszamenne a UFC-hez egy Daniel Cormier elleni összecsapás okán, feltehetőleg augusztusban.

Ami Ronda Rouseyt illeti őt sem hirdetik egyetlen elkövetkező WWE showra sem. A WWE-n belül tisztában voltak azzal, hogy Rousey távozhat, hiszen szeretne családot alapítani. Bár egyelőre nem kizárt a maradása, de csupán part-timerként.

(Forrás: WN)

2 megjegyzés:

  1. Elég nagy kiesés Ronda távozása. Megértem, hogy ez a vereség után egy 6 hónap skip alapból kellene, de számomra rossz dolog ez. Engem nagyon megfogott Rondaban az, hogy imádta a wrestlinget, és tényleg a legnagyobb markent ment a ringbe...ezért nem működtek a fake wrestlinget gyalázó szövegei, és talán ez is volt az oka annak a szörnyű wm main event építésnek. Másképp a mania nekem kurvára nem tetszett, a booking hiányosságait nem a nézők seggének a kinyalásával kell helyetesíteni....ugyanez a dolog a g1 supercard-al, és az nxtvel is...

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.