Header Ads

Már nem Road Dogg a SmackDown Live főírója

A PWInsider forrásai szerint Road Dogg Brian James arról informálta a WWE-t, hogy szeretné befejezni a társ-főírói pozíció gyakorlását a SmackDown branden.
(Fotó: WWE)
James nem egymaga, hanem Stephen Guerrierivel irányította a SmackDown írói feladatait, Guerrieri a WWE központjában dolgozik, míg Road Dogg a helyszínen felügyelt.  Guerrieri 2012-ben csatlakozott a kreatív csapathoz és  2014 óta főíró.

A hírek szerint Jamesnél betelt a pohár Vince McMahon újabb döntései után és kedden a SmackDown után eldöntötte, befejezi. Az utóbbi időben a főíró már csak formálisan létezik, hiszen mindenről Vince dönt és egyelőre nem tudjuk, hogy kiveszi át Road Dogg pozícióját. Még azt sem tudni mi lesz James jövőbeli feladata a cégnél.

(Forrás: PWInsider)

2 megjegyzés:

  1. Nem is értem, hogy mi a francnak írnak szerencsétlenek sztorikat, ha Vince egyik pillanatról a másikra máshogy gondolkodik. Valahol nem hibáztatom, hisz az ő cége és a rajongói feszültség ellenére még mindig a világ vezető pankrációs cége, de ennek tényleg nem sok értelme van.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezzel teljesen egyet értek...a booking szörnyű...erre jó példa a wm, ahol a saját faszságukat azzal próbálták rendbehozni, hogy minen rajongó seggét kinyalták a végeredményekkel...a wm35 nagy versenyben van a wm 32, a wm 34, a wm 9-el, hogy melyik a legrosszabb wrestlemania, de a 35 nagyon ott van, mert teljes seggnagylásból állt.

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.