Header Ads

Jim Ross visszatér a kommentátori székbe az AEW-nál

Jim Ross utolsó nagy szerepvállalása a WWE-nél a WrestleMania 33 főmérkőzésének kommentálása volt, most teljes motivációval visszatér az All Elite Wrestling égisze alatt.
(Fotó: Jackson Laizure/Getty Images
Szerdán jelentette be az AEW, hogy három évre szerződtették Jim Rosst, aki a főkommentátori feladatok ellátása mellett szenior tanácsadói szerepet is elvállalt. Ezen felül még annyit tettek hozzá, miszerint ez a legjövedelmezőbb megállapodás, amit valaha kommentátor kapott a bizniszben. Ross szerződése a napokban járt le a WWE-vel, de egy ideje már tárgyalt az új szervezettel. Ross így kommentálta a távozását:

Örökké hálás leszek Vince McMahonnek azért a 26 emlékezetes évért a WWE-ben. Azonban itt az ideje egy új fejezetet nyitnom az életemben és folytatnom a pankráció iránt érzett szerelmet.

A 67 esztendős legenda szeretne segíteni az All Elite Wrestling felvirágoztatásában .

Visszatértem a játékba. Még mindig hiszem, hogy van értéke a munkámnak, amit az AEW vezetői is így látnak.

Ross egy kisebb szünet után 2017-ben tért vissza a WWE-hez, ahol a két éves kontraktusa alatt nem sok szerephez jutott. A bizonyos The Undertaker kontra Roman Reigns mérkőzésen kívül, csak a Mae Young Classic közvetítését kapta meg. Ross szerint a WWE-ben azért nem jutott lehetőségekhez, mert a Vince McMahont körülvevő emberek szerint már alkalmatlan a play-by-play feladatra.

Szívügyem segíteni egy olyan új brandnek, mint az AEW. Alig várom, hogy felkészüljek. Mindig is hittem, hogy van még bennem egy nagy löket, és ma jobban hiszek ebben mint ezelőtt bármikor. Alig várom, hogy kezdhessek ennél a friss és fényes új cégnél.

Feleségének 2017-ben bekövetkezett halála után most újra a pankrációnak szenteli életét, így végül ez szomorú eset is közrejátszik a nagy visszatérésében.

(Forrás: si.com)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.