Header Ads

IMPACT! 2018. Március 29. - Against All Odds - Összefoglaló

A múltheti Against All Odds adásban megvívta első mérkőzését Scarlett Bordeaux, folytatódott a viszály Tessa Blanchard és Gail Kim között, Taya Valkyrie kockára tette a Knockouts Championship címét Jordynne Grace ellen, Brian Cage szembenézett Killer Kross-al, valamint Rosemary és Allie visszatértek az Élőhalott Birodalomba.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Az LAX ringhez való érkezésével kezdődött a múltheti Against All Odds adás. Konnan mikrofont ragadott, és elmondta, hogy mind az LAX, mind a Lucha Brothers a családja. Ő figyelmezte a két csapatot, hogy ne tegyenek meggondolatlan lépéseket egymás ellen, mert akkor nem fogja tudni kezelni az indulatokat. Majd felszólította az aktuális bajnokcsapatot, hogy ha harcolni szeretnének, állnak elébe. Ekkor megérkezett az arénába Pentagon Jr. és Fenix, akik neki is estek Santana és Ortiz párosának. A két csapatot megpróbálták megfékezni a biztonságiak, de nem jártak sikerrel. Pentagon és Fenix bevittek a kötelek közé két asztalt, de végül ezek alattuk törtek össze, ugyanis Santana és Ortiz felülkerekedett a mexikói testvérpáron. A szegmens után a színfalak mögött Konnan kihívta a Lucha Brothers-t egy Full Metal Mayhem mérkőzésre, amit a Rebellion PPV-n vív egymással a két csapat a Tag Team Championship címért.

Scarlett Bordeaux vs. Glenn Gilbertti
Végre eljött a pillanat, Scarlett Bordeaux megvívhatta első mérkőzését az Impact Wrestling-nél. A meccs előtt azonban Glenn Gilbertti megpróbálta lebeszélni a lányt a küzdelemről, de ez nem sikerült neki. Scarlett nekiesett ellenfelének, de nem sokkal később már Gilbertti sem finomkodott a lánnyal. Scarlett egy Stunner-t adva Gillberti-nek közel került a győzelemhez, de akkor még a Disco Inferno kijött a tusból. Ekkor Gilbertti a ring sarkánál álló lányra megpróbált ütéseket mérni, de Scarlett ezt nem hagyta és egy Powerbomb-al pontot tett debütáló mérkőzésének végére.

Taya Valkyrie és Johnny Impact interjút adott Melissa Santos-nak. Taya elmondta, hogy figyelemmel kísérte Jordynne mérkőzéseit, és szerinte nagyon erős, de nem Wera Loca erős. Johnny szerint jó este elé nézünk, és miután felesége megőrizte a Knockouts Championship címét, megnézik majd ahogy Killer Kross legyőzi Brian Cage-t.

Az eheti GWN Flashback moment of the week rovatban újra megnézhettük a 2009-es Against All Odds PPV csapatbajnoki címmérkőzését, amit a Beer Money vívott a Lethal Consequences ellen. A meccset a Beer Money nyerte.

A backstage-ben Kiera Hogan és Alisha Edwards kinevették Glenn Gilbertti-t, és vesztesnek csúfolták.

Egy rövid promo videóban megtudhattuk, hogy Josh Alexander a következő IMPACT! adásban fog debütálni a szervezetnél, és azt is, hogy Madison Rayne visszatér az Impact Wrestling-hez.

A szünetben a Lucha Brothers elfogadta az LAX kihívását, akiket újra le akarnak győzni.

Tessa Blanchard érkezett a kötelek közé. A korábbi női bajnok mikrofont ragadott, és elmondta, hogy végre elérkezett a pillanat, amire oly rég óta várt. Végre megkapja az igazságot, hogy Gail Kim miatt vesztette el a Knockouts Championship címét. Gail is megérkezett a ringbe, aki bocsánatot kért Tessa-tól amiért miatta vesztette el a Knockouts Championship címét, és azért is amiért megtámadta őt, majd hozzá tette, hogy lemondott a menedzsmentnél végzett munkájáról. Tessa ennek nagyon örült, mondván soha többet nem kell látnia Gail-t. Gail Kim ekkor el akarta hagyni a ringet, de vissza fordult, és megjegyezte, hogy valóban lemondott a menedzsmenti munkájáról, de ez azért történt, hogy szétrúghassa Tessa hátsóját. Gail Kim ezt követően nekiesett Tessa-nak, és kihívta a lányt egy mérkőzésre amit a Rebellion PPV-n fognak vívni egymással.

A folytatásban megnézhettük, ahogy Sami Callihan és a Crist testvérek egy kínzásnak vetették alá Madman Fulton-t, aki így csatlakozott az oVe-hez.

Taya Valkyrie(c) vs. Jordynne Grace – Knockouts Championship Match
Jordynne Grace miután legyőzte Tessa Blanchard-ot, megkapta a lehetőséget, hogy kihívja az aktuális női bajnokot, Taya Valkyrie-t egy címmérkőzésre. A lány mindent meg is tett annak érdekében, hogy elhódítsa a bajnoki címet Tessa-tól. Ebben a rajongók is támogatták Jordynne-t, ami nem tetszett, Taya-nak, és válaszul provokálni kezdte a nézőket. Tessa a mérkőzés egy adott pontján egy Moonsault ugrás után úgy döntött, hogy eljátszik egy sérülést, és hogy nem tudja folytatni a küzdelmet. Taya-hoz besietett az arénába Johnny Impact, hogy ellenőrizze a felesége állapotát, a bíró pedig kénytelen volt a kiszámolás után lefújni a mérkőzést. Jordynne így hiába nyerte meg a meccset, a bajnoki cím Taya-nál maradt. A meccs után megérkezett Brian Cage, de sokat nem tudott elérni, ugyanis Killer Kross hátulról megtámadta, és a ring oszlopának lökte Cage-t.

Brian Cage vs. Killer Kross
Brian Cage-nek a mérkőzés alatt láthatóan végig fájdalmai voltak a még korábban megsérült karján, de így is 100% teljesítményt nyújtott Killer Kross-al szemben. A gép egymás után hajtotta végre a mozdulatait, de az ellenfele mindegyik után tudta folytatni a küzdelmet. Az utolsó F5 után Brian közel került a győzelemhez, ekkor azonban visszatért az arénába Johnny Impact, és feltette a kötélre Kross lábát, hogy a bíró ne tudja kiszámolni. Brian ezt nem nézte jó szemmel, és meg akarta támadni Impact-et, de Taya Valkyrie hátulról egy mélyre mért ütéssel leterítette Cage-t. Kross ezt követően kiosztott két Doomsday Saito Slam-et Cage-nek, aki már csak a bíró harmadik kopogására tudott volna kijönni a tusból. Így a meccset Killer Kross nyerte, Johnny Impact pedig még egy acélszékkel megtámadta a földön fekvő Brian Cage-t.

Az adás Rosemary és Allie, az Élőhalott Birodalomba való visszatérésével folytatódott. Rosemary és Allie egy ringhez értek, amiben James Mitchell állt. Rosemary-nek egymás után kellett megküzdenie a ringet körülvevő teremtményekkel ahhoz, hogy vissza kapja Allie lelkét. A korábbi női bajnok állta is a sarat, és legyőzte Luchasaurus-t, de Su Yung udvarhölgyei már túlerőnek bizonyultak a lánynak. Ekkor Kiera Hogan egy kardot dobott a ringbe Rosemary-nek, aki ezzel legyőzte az udvarhölgyeket. Az utolsó ellenfél Su Yung volt, aki Allie-vel megtámadta Rosemary és Kiera párosát. A küzdelmet Kevin Sullivan, az Élőhalott Birodalom uralkodója szakította félbe, aki elmondta Rosemary-nek, hogy mi lesz a vége ennek a történetnek. Amíg a lány a vezetővel beszélgetett, Su Yung hátba akarta támadni, de Allie saját életével nem törődve félre lökte Rosemary-t, így ő esett Su áldozatául. Kiera ezt látva leütötte Su Yung-ot, és Rosemary-vel közösen Allie testéhez sietett. Allie vissza kapta a régi énjét, majd eltűnt Rosemary karjai közül.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.