Header Ads

IMPACT! 2018. Április 4. - United We Stand - Előzetes

Ma este rendezi meg az Impact Wrestling New Jersey-ben a United We Stand gáláját. A rendezvényen jelen lesznek az Impact sztárjai mellett számos szervezet ismertebb birkózói is. Az eseményt a Fite fogja közvetíteni élőben.

A tavalyi WrestleCon gálához hasonlóan idén is összecsapnak egymással az Impact sztárjai a Lucha Underground tehetségeivel. Brian Cage, Moose és Eddie Edwards a Drago, Daga, Aerostar és King Cuerno alkotta csapat ellen kell hogy bizonyítson.
Az este folyamán láthatunk majd egy Ultimate X meccset is, aminek a tétje egy X-Division bajnoki címmérkőzés lesz. A meccsen az Impact Wrestling-től ott lesz az aktuális világbajnok Johnny Impact és Jake Crist, a Lucha Underground-ból ismert Dante Fox, a Wrestle Pro szervezettől Pat Buck, az AAA sztárja Jack Evans, valamint az MLW birkózója Kotto Brazil.
A gálán fellép majd az oVe vezetője Sami Callihan is, aki egy Monsters Ball meccstípusban fog megküzdeni Jimmy Havoc-el.

A korábbi Impact Tag Team Champions LAX kihívta egy küzdelemre Low-Ki-t, aki el is fogadta a kihívást, és csapattársával, Ricky Martinez-zel kiáll Santana és Ortiz párosa ellen.
Az este folyamán Taya Valkyrie kockára fogja tenni a Knockouts Championship címét egy négy emberes mérkőzésen. Taya kihívói Rosemary, Jordynne Grace és Katie Forbes lesznek.
A gálán láthatunk majd egy Intergender meccset is, ahol Tessa Blanchard a független szervezetek egyik legismertebb neve, Joey Ryan ellen fog a kötelek közé lépni.
  
Az este másik címmérkőzését Rich Swann és Flamita fogja vívni az X-Divison bajnoki címért.
A gála főmérkőzése egy Extreme Dream meccs lesz. Az aktuális csapatbajnok Lucha Brothers ellenfelei az Impact Wrestling korábbi világbajnoka Rob Van Dam és csapattársa Sabu lesznek.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.