Header Ads

IMPACT! 2018. Április 28. - Rebellion PPV - Előzetes

Ma este rendezi meg az Impact Wrestling a soron következő PPV-jét, a Rebellion-t, a torontói The Rebel Entertainment arénában. A gálán terítékre kerül az össze bajnoki cím, köztük a világbajnoki is, amiért Johnny Impact és Brian Cage fog megküzdeni egymással.


A Rascalz csapat tagjai folyamatosan kinevették Moose-t, főleg az új öltözködési stílusa miatt. Moose ezért elhatározta, hogy egyesével móresre tanítja a trió tagjait. Trey Miguel és Zachary Wentz nem járt sikerre Moose ellen, Dezmond Xavier azonban a társai segítéségével legyőzte Moose-t. Moose ezt követően úgy döntött, hogy segítségül hívja Ethan Page-t és Josh Alexander-t, és egy csapatmérkőzésre hívta a Rascalz formációt.
Tessa Blanchard hónapok óta konfliktusban áll Gail Kim-el. Tessa Gail Kim-et okolta, amiért elvesztette a Knockouts Championship címét Taya Valkyrie-vel szemben. Gail ezért elhatározta, hogy megküzd Tessa-val, és visszatér a nyugdíjazásából.
A Rebellion PPV-ről nem hiányozhat Scarlett Bordeaux sem, aki az este folyamán egy élő Smoke Show-al készül.
Jordynne Grace egyszer már kihívhatta egy címmérkőzésre Taya Valkyrie-t, az a küzdelem azonban DQ-val ért véget, így Taya megtarthatta a bajnoki övét. Jordynne azóta újra megszerezte a kötelező kihívó jogot Madison Rayne legyőzésével, így ma este ismét címmérkőzést vívhat az aktuális női bajnok Taya Valkyrie-vel.
A ma esti gálán terítékre kerül az X-Division bajnoki cím is. Sami Callihan és Rich Swann viszálya már hetek óta tart. Sami nem tudta elérni, hogy régi barátja csatlakozzon a családjához, ezért úgy döntött, hogy kihívja Swann-t egy címmérkőzésre, mert el akar tőle venni mindent, kezdve az X-Division bajnoki övével.
Az este leglátványosabb meccsét minden bizonnyal a Lucha Brothers és az LAX fogja vívni egymással, méghozzá egy Full Metal Mayhem mérkőzéstípusban. Mióta Pentagon Jr. és Fenix hazai közönség előtt Mexikóban elhódította a csapatbajnoki címeket Santana-tól és Ortiz-tól, Konnan folyamatosan azon dolgozott, hogy újabb visszavágót vívhasson az LAX a Lucha Brothers ellen. A családi viszony mostanra már megromlott, így a két csapat ma este újra szembenéz egymással a csapatbajnoki címért.
A gála főmérkőzését Johnny Impact és Brian Cage fogja vívni a világbajnoki címért. Cage többször közel került már, hogy legyőzze Impact-et, legutóbb két hete, de akkor John E Bravo segített Johnny-nak, aki így újra megtarthatta az övét. Hogy ilyen többet ne fordulhasson elő, Cage megkérte a vezetőséget, hogy találjanak ki valamit. Scott D'Amore úgy döntött, hogy segítségül hívja Lance Storm-ot, aki elvállalta, hogy ő lesz a speciális bírója a világbajnoki címmérkőzésnek.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.