Header Ads

IMPACT! 2018. Április 26. - Előzetes

A ma esti utolsó Rebellion PPV előtti IMPACT! adásban egy csapatmérkőzés keretein belül még egyszer utoljára szembenéz egymással Johnny Impact és Brian Cage valamint a Lucha Brothers és az LAX, debütál a The Deaners formáció, Rich Swann felkeresi az oVe-t, Killer Kross megküzd Wille Mack-el, kötelek közé lép Ace Austin, Rosemary pedig folytatja a bosszú hadjáratát.

A Rebellion PPV két címmérkőzését Johnny Impact és Brian Cage, valamint a Lucha Brothers és az LAX fogja vívni egymással. A felek még egyszer utoljára szembenéznek egymással a gála előtt, mégpedig egy csapatmérkőzés keretein belül. Brian Cage csapattársai Santana és Ortiz, Johnny Impact segítői pedig Pentagon Jr. és Fenix lesznek.
Már hetek óta tudhatjuk, hogy új csapattal gyarapodik az Impact Wrestling Tag Team részlege. A The Deaners formáció a ma esti adásban fog debütálni az Impact Zone-ban.
Két hete az oVe tagjai az utcáról üzentek Rich Swann-nak. Sami a Rebellion PPV-n kihívja egy címmérkőzésre az aktuális X-Division bajnokot, addig azonban Swann még fel akarja keresni az oVe-t.
Új viszály van kibontakozóban, mégpedig Killer Kross és Willie Mack között. A felek a ma esti adásban fognak először összecsapni egymással.
Ace Austin a múltheti adásban elmondta, hogy Aiden Prince-t okolja, amiért nem tudott győzedelmeskedni a pár héttel ezelőtti hatemberes mérkőzésükön. Austin ma este újra a kötelek közé fog lépni.
Rosemary mióta elvesztette Allie-t, megpróbált bosszút állni Su Yung-on. Ez nem sikerült neki, ugyanis Kiera Hogan újfent közbe avatkozott a mérkőzésébe. Rosemary azóta múlt héten megtámadta Kiera-t, az este folyamán pedig visszatér a ringbe, hogy folytassa a bosszú hadjáratát.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.