Header Ads

IMPACT! 2018. Április 19. - Why Eli? Why? - Összefoglaló

A múltheti IMPACT! adásban Scarlett Bordeaux és Fallah Bahh kihívták a Desi Hit Squad-ot, Dez szembenézett Moose-al, megküzdött egymással Madman Fulton és Tommy Dreamer, kötelek közé lépett Madison Rayne és Taya Valkyrie, valamint a Lucha Brothers kockára tette a csapatbajnoki címeiket Eddie Edwards és Eli Drake párosa ellen.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Scarlett Bordeaux & Fallah Bahh vs. Desi Hit Squad – Mixed Tag Team Match
A múlthéten történtek rövid összefoglalója után, Scarlett Bordeaux és Fallah Bahh valamint a Desi Hit Squad Mixed Tag Team mérkőzésével kezdődött a péntek esti IMPACT! adás. Rohit és Raj kezdetben nem akart szembenézni Scarlett-el, így mindketten inkább Bahh-t támadták meg. Mikor Bahh pacsizni tudott csapattársával, a lány rögtön kiosztott egy Hurricanrana-t Rohit-nak, majd előbb Fallah, majd ő is kiugrott a kötelek közül a két indiai birkózóra. A meccset végül meg is nyerte Scarlett és Fallah párosa, akik együtt ugrottak rá a földön fekvő Raj Singh-re.

Pentagon Jr. és Fenix elfogadták Eli Drake és Eddie Edwards kihívását.

A The Deaners formáció folyamatosan készül, a debütálásukra. Jake és Cody Deaner edzésébe pillanthattunk be a szünetben.

A backstage-ben Eli Drake és Eddie Edwards megbeszélték az esti csapatbajnoki címmérkőzésüket. Eli elfogadta Edwards, Kenny nevű bambuszbotját, és elmondta, hogy végre kifizetődni látszik a közös munkájuk.

Moose vs. Dez
Moose miután legyőzte Trey Miguel-t és Zachary Wentz-et, már csak Dezmond Xavier ellen szeretett volna bizonyítani. Dezmond a csapattársaihoz hasonlóan szintén lerohanta Moose-t, de ez újfent nem bizonyult jó taktikának. Moose kihasználta az erőfölényét, és előbb a ring sarkához vágta ellenfelét, majd egy hatalmas Clothesline-t osztott ki Dez-nek. Ezt követően Dez kiugrott a ringen kívül álló Moose-ra, aki elkapta Xavier-t, és a lépcsőhöz vágta, majd a csapattársaihoz hajította Dezmond-ot. Ezt Trey és Wentz nem hagyta annyiban, és mikor a bíró nem figyelt oda, közbe avatkoztak a küzdelembe. Nekik köszönhetően Dez tusba tudta fogni Moose-t, és sikerült megnyernie a mérkőzést.

Kiera Hogan és Rosemary a színfalak mögött összeszólalkozott egymással, aminek következtében Rosemary megtámadta egy lánccal Kiera-t.

Az eheti GWN Flashback moment of the week rovatban újra megnézhettük Gail Kim és Awsome Kong egy korábbi összecsapását.

Tessa Blanchard meglátogatta Gail Kim férjének éttermét, hogy üzenjen Gail-nek. Tessa belekötött az étterem dolgozóiba. Melissa Santos meg is kérdezte Gail-t a történtekről, aki erre reagálni fog a Rebellion PPV-n.

Madman Fulton vs. Tommy Dreamer
Madman Fulton-t elkísérte a ringhez Sami Callihan, aki közbe is avatkozott a mérkőzésbe. Ezt a bíró nem nézte tétlenül, és kizavarta az arénából Callihan-t. A két birkózó ezt követően folytatta a küzdelmet, Tommy a saját stílusával próbált érvényesülni Fulton ellen, a meccs egy adott pontján még egy bambuszbotot is bevitt a kötelek közé. Ezt a korábbi ECW világbajnok viszont nem tudta használni, ugyanis Fulton egy Reverse STO-val megállította Dreamer-t, és megnyerte a küzdelmet. A meccs után Fulton megtámadta Tommy Dreamer-t, akinek Willie Mack sietett a segítségére. Ekkor megjelentek a Crist testvérek, majd Rich Swann is. Végszóra Sami Callihan is visszajött az arénába, és egy acélszék közé tette Dreamer kezét. Miután ráütött a székre a baseballütőjével,  Swann-t is megtámadta, majd a társaival együtt elhagyta az arénát.

Az eset után Rich Swann megköszönte a segítséget Willie Mack-nek, akihez megérkezett Killer Kross. Kross újra megpróbált beleavatkozni a két birkózó kapcsolatába, de ezt Mack nem hagyta, és kihívta egy mérkőzésere Kross-t. 

Taya Valkyrie(c) vs. Madison Rayne – Non-Title Match
Taya Valkyrie miután a kötelek közé lépett, elkezdte hergelni a kanadai közönséget, és elmondta, hogy ma este nincs kedve birkózni. Taya el is akarta hagyni a ringet, de Madison megakadályozta ebben. Rayne adott egy Hurricanrana-t Taya-nak, ezután pedig újra el akarta hagyni az arénát, de megérkezett Jordynne Grace és megtámadta a bajnokot. Taya így visszament a kötelek közé, de a figyelme még mindig Jordynne-on volt, amit Madison kihasznált, és tusba fogta az ellenfelét, majd megnyerte a mérkőzést.

Johnny Impact az otthonában beszélt a múlthéten történtekről, és a Brian Cage elleni viszályáról.

Brian Cage a szünetben beviharzott az arénába, és megtámadta Don Callis-t. Brian nem akarja, hogy újra egy bíró miatt veszítse el a Rebellion PPV-n a Johnny Impact elleni mérkőzését. Callis felhívta Scott D'Amore-t, akivel közösen ki kell hogy találjanak valamit. Cage ezt követően megkereste D'Amore-t, hogy megkérdezze a tervéről, de ekkor felbukkant Lance Storm, akiről megtudhattuk, hogy ő lesz a Rebellion PPV főmérkőzésének a speciális bírója.

Lucha Brothers(c) vs. Eddie Edwards & Eli Drake – Tag Team Championship Match
Ahogy arra számítani lehetett, a két csapat rögtön egymásnak esett, de Eli és Eddie hamar felvette a Lucha Brothers ritmusát. Pentagon és Fenix jobbnak látták, ha minél előbb pontot tesznek mérkőzés végére, de amikor a befejező Fear Factor Package Piledriver mozdulatukra készültek, megjelent az arénában Santana és Ortiz, és megtámadták a Lucha Brothers tagjait. Ekkor Eddie bedobta a bambuszbotját Eli-nak a ringbe, de ő ezt nem tudta használni Pentagon ellen. Helyette a Lucha Brothers tagjai bevitték a Fear Factor Package Piledriver mozdulatukat Eli Drake-nek, amivel meg is nyerték a mérkőzést. A meccs után Pentagon és Fenix nekiesett az LAX-nek, Eli pedig dühös volt, amiért nem sikerült megnyerniük a csapatbajnoki címeket. Eddie megpróbálta lenyugtatni Eli-t, és kezet nyújtott felé. Drake elfogadta Eddie kézfogását, de amikor Edwards elhagyta volna a ringet, Eli hátulról megtámadta, és jó párszor megütötte a saját bambuszbotjával.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.