Header Ads

IMPACT! 2018. Április 19. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban a Lucha Brothers kockára teszi a Tag Team Championship címeiket Eddie Edwards és Eli Drake párosa ellen, Tommy Dreamer kihívja Madman Fulton-t, Dezmond Xavier szembenéz Moose-al, újra kötelek közé lép Scarlett Bordeaux Fallah Bahh csapattársaként, valamint megküzd egymással Taya Valykrie és Madison Rayne.

Eddie Edwards és Eli Drake mióta egy csapatot alkotnak sorban győzik le ellenfeleiket. A két korábbi világbajnok úgy döntött, hogy megértek egy csapatbajnoki címmérkőzésre, és kihívták a Lucha Brothers tagjait egy küzdelemre.
Madman Fulton és Sami Callihan két hete legyőzték Rich Swann és Willie Mack párosát egy csapatmérkőzés keretein belül. A meccs után Sami és társa megtámadták Mack-et és Swann-t, akiknek Tommy Dreamer sietett a segítségükre. Ma este Tommy Dreamer egy egyéni mérkőzésre hívja az oVe újdonsült tagját.
Moose egyesével akarja móresre tanítani a The Rascalz csapat tagjait. Eddig Trey Miguel-t és Zachary Wentz-et könnyedén maga mögé utasította, így már csak Dezmond Xavier maradt akit le leszeretne győzni.
Fallah Bahh új csapattársat kapott maga mellé Scarlett Bordeaux személyében. A lány a debütáló mérkőzésén legyőzte Glenn Gilbertti-t, most pedig a Desi Hit Squad tagjai ellen szeretne bizonyítani Fallah Bahh mellett.
Taya Valkyrie a Rebellion PPV-n kockára teszi a Knockouts Championship címét Jordynne Grace ellen. Addig azonban még a nemrég visszatérő Madison Rayne ellen kell helyt állnia, aki a múltheti adásban legyőzte Tessa Blanchard-ot.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.