Header Ads

IMPACT! 2018. Április 12. - Johnny Impact új cinkostársa - Összefoglaló

A múltheti IMPACT! adásban Zachary Wentz kiállt Moose ellen, Rosemary szembenézett Su Yung-al, debütált a The North formáció, Tessa Blanchard megküzdött Madison Rayne-el, valamint Brian Cage és Jordynne Grace csapatmérkőzést vívott Johnny Impact és Taya Valkyrie párosával.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Moose vs. Wentz
Moose elhatározta, hogy egyesével tanítja móresre a Rascalz csapat tagjait. Első ellenfeleként legyőzte Trey Miguel-t, most pedig Zachary Wentz következett a sorban. Wentz megpróbálta a küzdelem elején lerohanni ellenfelét, de Moose ellen ezzel nem sokra ment. A két birkózó hamar a ringen kívül találta magát, ahol Moose a közönség sorai közé akarta hajítani Zachary-t, de ezzel csak a nézőket hergelte fel. Wentz még pár mozdulattal megpróbálta megállítani Moose-t, de nem járt sikerrel. Moose végül egy Spear-el legyőzte Zachary-t.

A backstage-ben Mellissa Santos meginterjúvolta Madison Rayne-t, aki elmondta, hogy nem aggódik amiatt, hogy legyőzte őt Jordynne Grace. Tudja, hogy most nagyon erős a Knockouts divízió, de eltökélt célja, hogy hatszoros női bajnok legyen. A beszélgetést Tessa Blanchard szakította félbe, aki szerint Rayne ugyan olyan mint Gail Kim. Madison emlékeztette a lányt, hogy eddig kétszer már legyőzte Tessa-t, és ma este ezt harmadszorra is meg fogja tenni.

Su Yung vs. Rosemary
Rosemary először lépett a kötelek közé azok után, hogy elvesztette az Élőhalott Birodalomban Allie-t. Rosemary, azonnal neki is esett Su Yung-nak, hogy megbosszulja a barátnőjét. Su-t elkísérték a ringhez az udvarhölgyei is, akik megpróbáltak segíteni Yung-nak, de Rosemary-t ez sem hatotta meg. A meccs egy adott pontján, Rosemary egy Spear-el leterítette Yung-ot, de a bíró nem tudott rászámolni, ugyanis körülvették őt az udvarhölgyek. Ekkor megérkezett az arénába Kiera Hogan, hogy segítsen Rosemary-nek, Ez Rosemary-t kizökkentette, és amikor nem figyelt oda, az udvarhölgyek letámadták mindkettőjüket. A meccs így DQ-val véget ért. Su végül a véres kesztyűjével megtámadta Rosemary-t, és kiosztott neki egy Panic Switch-et, majd jött Kiera Hogan, aki szintén Yung áldozatául esett.  

Egy rövid videó összeállításban megnézhettük a United We Stand gála összefoglalóját.

Az eheti GWN Flashback moment of the week rovatban újra megnézhettük Angelina Love és Taylor Wylde egy korábbi mérkőzését.

A szünetben Ace Austin egy rövid videóban elmondta, hogy Aiden Prince-t okolja, amiért nem tudta megnyerni a hatemberes küzdelmet a múltheti adásban.

A színfalak mögött Killer Kross belekötött Willie Mack-be, akinek azt javasolta, hogy gondolkodjon el a Rich Swann és közte lévő kapcsolatáról.

Újabb kis videót nézhettünk meg a The Deaners formációról, akik hamarosan debütálnak az Impact Wrestling-nél.

The North (Ethan Page & Josh Alexander) vs. El Reverso & Sheldon Jean
Josh Alexander elsőként barátja, Ethan Page csapattársaként debütált az Impact Wrestling-nél. A The North formáció első mérkőzésén El Reverso és Sheldon Jean párosa ellen lépett a kötelek közé. A mérkőzést végig uralta Page és Alexander, akik nem sok esélyt adva ellenfeleiknek, folyamatosan kápráztatták el a rajongókat az elképesztő mozdulataikkal. A meccset meg is nyerte a The North, akiknek tagjai egy speciális Spinebuster mozdulat után kikopogtatták El Reverso-t.

Tessa Blanchard vs. Madison Rayne
A két lány küzdelmét megnézte Gail Kim is, aki csatlakozott Josh Mathews és Don Callis párosához a kommentátor asztalnál. Tessa rögtön inzultálni kezdte Madison-t, aki ezt nem tűrte, és egy Hurricanrana mozdulattal válaszolt ellenfelének. A lányok ezt követően a ringen kívül estek egymásnak, ahol Tessa folyamatosan odaszólt Gail Kim-nek is. Tessa a mérkőzés egy adott pontján bevitt egy széket a kötelek közé, hogy megtámadja vele Madison-t, de ezt Gail Kim megakadályozta, és elvette a széket Blanchard-tól. Madison Rayne így hátulról tusba tudta fogni Tessa-t, és megnyerte a küzdelmet. Tessa dühében kiabálni kezdett Josh Mathews-al, amiért újra Gail Kim miatt nem tudott nyerni.

Az oVe tagjai egy sikátorból üzentek Rich Swann-nak. Sami újfent elmondta, hogy nem gyűlöli Swann-t, sőt szereti, de a Rebellion PPV-n el fogja venni tőle az X-Division bajnoki címet.

Eddie Edwards és Eli Drake a színfalak mögött megkereste a Lucha Brothers tagjait, hogy kérjenek tőlük egy címmérkőzést. Választ viszont már nem kaptak, ugyanis megjelent Santana és Ortiz, akik nekik estek az aktuális csapatbajnokoknak.

Fallah Bahh megkereste Scarlett Bordeaux-t, akivel a következő adásban egy csapatot fognak alkotni a Desi Hit Squad ellen.

Johnny Impact(c) & Taya Valkyrie(c) vs. Brian Cage & Jordynne Grace – Mixed Tag Team Match
Johnny Impact nem szívesen akart rögtön megküzdeni Brian Cage-el, így a két lány kezdte a mérkőzést. Miután Taya pacsizott a férjével, Johnny kénytelen volt szembe nézni Cage-el. A bajnok és annak kötelező kihívója nem sok időt töltött a ringben, ugyanis Johnny inkább kigurult a kötelek közül, így újra Taya és Jordynne esett egymásnak. A meccs egy adott pontján Jordynne és Brian is kiugrott a ringen kívül álló Johnny-ra, majd vissza térve a kötelek közé, Cage a magasba emelte Impact-et. Ekkor azonban nem várt fordulat történt, és a bíró, John E Bravo hátulról megütötte Cage térdhajlatát, aki így összerogyott a világbajnok alatt. Johnny Impact ezután már egy rúgással le tudta győzni Brian Cage-t. A meccs után Cage megtámadta a bírót, de Taya újra hátulról egy mélyre mért ütéssel megállította Brian-t.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.