Header Ads

IMPACT! 2018. Április 12. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban Johnny Impact és Taya Valkyrie megküzd Jordynne Grace és Brian Cage párosával, debütál a cégnél Josh Alexander, Moose kihívja Zachary Wentz-et, Rosemary pedig bosszút akar állni Su Yung-on.

A múltheti adásban tovább folytatódott a viszály Johnny Impact és Brian Cage között. Az aktuális női bajnok Taya Valkyrie és férje megtámadták Jordynne Grace-t a mérkőzése után. Jordynne-t Brian Cage mentette meg. Az este folyamán a két bajnok egy csapatbajnoki mérkőzést fog vívni a két kötelező kihívóval.
Josh Alexander végre ma este debütál az Impact Wrestling-nél. Josh legjobb barátjával, Ethan Page-el közösen egy csapatmérkőzés keretein belül fogja megvívni első mérkőzését a cégnél.
Moose egyesével szeretné félreállítani a The Rascalz csapat tagjait. Először Trey Miguel esett áldozatául Moose-nak, a következő ellenfele pedig Zachary Wentz lesz.
Az Againts All Odds adásban Rosemary elvesztette a barátnőjét Allie-t. Allie feláldozta magát, hogy megóvja Rosemary-t Su Yung-tól. Ezt a korábbi női bajnok természetesen meg szeretné bosszulni, és kihívta egy mérkőzésre Su Yung-ot.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.