Header Ads

IMPACT! 2018. Április 05.- Road to Rebellion - Összefoglaló

A múltheti IMPACT! adásban láthattunk egy hatemberes mérkőzést az X-Divízió részlegétől, Willie Mack és Rich Swann kihívták Sami Callihan és Madman Fulton párosát, megküzdött egymással a No. 1 Contender címért Jordynne Grace és Madison Rayne, Rohit Raju szembenézett Fallah Bahh-val, valamint Eli Drake és Eddie Edwards megküzdött a korábbi csapatbajnok LAX-el.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Petey Williams vs. Trey Miguel vs. Jake Crist vs. Idris Abraham vs. Aiden Prince vs. Ace Austin - Six-Man Scramble Match
Egy hatemberes mérkőzéssel kezdődött a múltheti IMPACT! adás, ahol visszatért egy rövidebb kihagyás után Petey Williams, hogy a hazai közönség előtt megküzdjön az X-Division részleg öt birkózója ellen. A meccs résztvevői el is kápráztatták a nézőket a látványosabbnál-látványosabb mozdulataikkal. A végig kiélezett küzdelmet a visszatérő Petey Williams nyerte meg, aki egy Super Canadian Destroyer-el kikopogtatta Jake Crist-et.

A backstage-ben az LAX megbeszélte a Lucha Brothers elleni mérkőzésüket, amit majd a Rebellion PPV-n vívnak egymással. Konnan azt kérte Santana-tól és Ortiz-tól, hogy előbb az Eddie Edwards és Eli Drake elleni meccsükre koncentráljanak.

Melissa Santos interjút készített Taya Valkyrie-vel. Taya elmondta, hogy nem ad több lehetőséget Jordynne Grace-nek, ugyanis nem érdemli meg. Ekkor megjelent Madison Rayne, akitől megkérdezte Taya, hogy miért nincs az Élőhalott Birodalomban. A beszélgetésbe Jordynne Grace is becsatlakozott, aki továbbra is el akarja hódítani a Knockouts Championship címet Taya-tól. A bajnok elmondta a két lánynak, hogy küzdjenek meg az este folyamán egymással, és a győztes megmérkőzhet majd vele a bajnoki címért.

Rich Swann(c) & Willie Mack vs. Sami Callihan & Madman Fulton
Rich Swann ahogy a kötelek közé ért, már neki is esett Sami Callihan-nek, majd nem sokkal később cserélt csapattársával. Willie egy 619-al kezdett, amit egy Neckbreaker követett. Ekkor Sami is cserélt Fulton-al, aki megmutatta valódi erejét. Sami kiválóan együtt tudott dolgozni új csapattársával, aminek eredményeképp meg is nyerték a meccset. Callihan egy Cactus Special Piledriver-el legyőzte az aktuális X-Division bajnokot, de ennyivel nem érte be, és a gong után sem szállt le Swann-ról. Willie megpróbált segíteni a barátjának, de ketten sem tudtak boldogulni a túlerővel szemben. Végszóra megérkezett Tommy Dreamer, akinek láttán az oVe tagjai jobbnak látták, ha elhagyják az arénát.

Rolando Melendez interjút készített Johnny Impact-el. A beszélgetést Killer Kross szakította félbe, akinek Johnny megígérte, hogy kap tőle majd egy világbajnoki címmérkőzést.

Moose újra csatlakozott a Rascalz csapathoz, és elmondta a fiúknak, hogy a következő adásban meg fog küzdeni Zachary Wentz-el.

Az eheti GWN Flashback moment of the week rovatban újra megnézhettük RVD és Jerry Lynn a 2011-es Bound for Glory PPV-n vívott Full Metal Mayhem mérkőzését. A meccset RVD nyerte.

Rosemary meglátogatta a temetőben Allie sírját. A videóból megtudhattuk, hogy Kevin Sullivan a biológiai apja Rosemary-nek. A lány a sírnál elmondta, hogy Kiera Hogan-t hibáztatja Allie haláláért, amiért megzavarta őt az Élőhalott Birodalomban. Ezért bosszút akar állni Kiera-n.

Madison Rayne vs. Jordynne Grace – #1 Contender’s Match for Knockouts Championship
Egy körülbelül fél éves kihagyást követően visszatért az Impact Wrestling-hez Madison Rayne, aki talán jobb formában van mint valaha. A két lány elképesztő mérkőzést vívott egymással. Jordynne kezdetben kihasználta az erőfölényét Madison-al szemben, de a korábbi 5x-ös Knockouts Champion ezt láttán sem esett kétségbe, és többször is közel került a győzelemhez, a több évnyi rutinjának köszönhetően. Jordynne végül a semmiből meglepte ellenfelét, és a befejező Grace Driver mozdulatával legyőzte Madison Rayne-t. A meccs után megjelent az arénában Taya Valkyrie és Johnny Impact, akik megtámadták Jordynne-t. Johnny végre akarta hajtani a Countdown to Impact mozdulatát Jordynne-en, de ekkor megérkezett Brian Cage. Johnny és Taya jobbnak látták ha inkább távoznak az arénából. 

A háttérben Josh Alexander és Ethan Page arra készülnek, hogy az Impact Wrestling-nél is bemutassák a Monster Mafia csapatukat.

Rohit Raju vs. Fallah Bahh
A Desi Hit Squad oszlopos tagja Rohit Raju és Fallah Bahh egyéni mérkőzésével folytatódott az adás. Rohit a fürgeségével akarta kezdetben dominálni a meccset, de Bahh hamar válaszolt neki és erejével megállította az indiait. Amikor Bahh már épp készült volna pontot tenni a mérkőzés végére, Gama Singh elterelte a bíró figyelmét, Raj Singh pedig segített Rohit-nak. Rohit Raju így ki tudta kopogtatni ellenfelét, igaz nem szabályosan, de ezt a játékvezető nem vette észre. A meccs után megjelent az arénában Scarlett Bordeaux, aki Fallah Bahh-val közösen még móresre tanította a Desi Hit Squad tagjait.

A szünetben egy videóból megtudhattuk hogy Cody és Jake Deaner kaptak egy Impact Wrestling-es szerződést. 

Josh Mathews bejelentette, hogy Rich Swann kockára teszi az X-Division bajnoki címét a Rebellion PPV-n Sami Callihan ellen. 

Egy rövid videó összeállításban megnézhettük Gail Kim karrierjét. 

Eli Drake & Eddie Edwards vs. LAX 
Az este főmérkőzése rögtön egy dulakodással kezdődött, ugyanis Eli Drake és Konnan összeszólalkozott egymással. A bíró kizavarta az arénából Konnan-t, majd elkezdődött a meccs. Eli és Eddie fel tudta venni a lépést az összeszokott Santana és Ortiz párosával szemben, de a küzdelem egy adott pontján nem várt fordulat történt. Megjelentek az arénában a Lucha Brothers tagjai, és elvonták az LAX figyelmét a mérkőzésről, amit Eli és Eddie ki is használtak. Amíg a bíró nem figyelt oda, Eli  megütötte Ortiz-t Eddie Edwards bambuszbotjával. Erre még Eddie egy Boston Knee Party rúgást bevitt Ortiz-nak, ami után ő már nem tudta folytatni a meccset. Pentagon Jr. és Fenix a mérkőzés után megtámadták az LAX-et, és összetörtek egy asztalt Santana-val.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.