Header Ads

IMPACT! 2018. Április 05. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban Eli Drake és Eddie Edwards kihívják az LAX-et, Willie Mack és Rich Swann kiállnak Sami Callihan és Madman Fulton párosa ellen, egy hatemberes mérkőzésen megküzd egymással Ace Austin, Idris Abraham, Aiden Prince, Petey Williams és Jake Crist, valamint Fallah Bahh szembenéz Rohit Raju-val.

Eddie Edwards és Eli Drake mióta csapatként dolgoznak együtt, legyőzték a Desi Hit Squad-ot, valamint KM és Fallah Bahh párosát. A korábbi világbajnokok következő ellenfelei az LAX lesznek.
Két hete Rich Swann kockára tette az X-Division bajnoki címét Sami Callihan ellen. A mérkőzést Swann megnyerte, a meccs után azonban az oVe új tagja, Madman Fulton megtámadta a bajnokot, és a barátját Willie Mack-et is. Swann és Mack most összeállnak, és kiállnak Callihan és Fulton párosával szemben.
Az este folyamán láthatunk egy hatemberes mérkőzést, ahol visszatér a kötelek közé Petey Williams. A korábbi X-Division bajnok mellett még ott lesz a ringben Ace Austin, Idris Abraham, Aiden Prince, Trey Miguel valamint Jake Crist is.
Az adásban kötelek közé fog lépni Fallah Bahh is, akinek ellenfele a Desi Hit Squad frontembere, Rohit Raju lesz.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.