Header Ads

Húsvét news: CM Punk visszatért az Indiben

Ma reggel arra ébredhettek a pankráció rajongói, hogy Phil Brooks, közismert nevén CM Punk visszatért.

Tegnap a számunkra ismeretlen MKE Wrestling szervezetnél maszkban és kapucnis felsőben Punk megjelent, hogy egy GTS-szel beavatkozzon egy mérkőzésbe. Ugyan sokáig kérdéses volt, hogy valóban ő volt e, de az ROH pankrátora Silas Young megerősítette a hírt, sőt Punkot látták a helyszínen ebben a felsőben.

Punk még 2016-ban nyilatkozta, hogy ha egyszer visszatérne a pankráció világába azt maszkban tenné pár száz ember előtt egy független szervezetnél. Ez most megtörtént. 


3 megjegyzés:

  1. Azert ez elég túlzás hogy konkrétan mindenki oda meg vissza van azért mert az az alak Punk volt es ezt ki mondta 100ra ha Vince akarna fel öltöztetne egy pankrátort aki méretileg alkatra hasonlít Punkra azt csók át lett baszva mindenki én addig nem élem bele magam amíg nem 100.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pedig több, mint valószínű, hogy ő..tudod mikor a lóvé elfogy, akkor ő is nekiáll annak az egy dolognak, amit normálisan tud csinálni, és jobban, mint szinte bárki. Egy mondás, senki sem bírta ki, hogy ne térjen vissza, s + tudja ő is azt, hogy bármikor felvasalhatna 2 milliót csak egy meccsért. Egy Omega vs Punk, egy Styles vs Punk, egy Cena vs Punk bármikor main event tud lenni bárhol, ezzel Phil is tisztában van.

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.