Header Ads

Eredetileg Seth Rollins és Brock Lesnar szegmense máshogyan végződött volna

Nem sokkal a Monday Night RAW előtt változást eszközöltek Brock Lesnar és Seth Rollins szegmensében.
(Fotó: WWE)
Végül Rollins kapta meg a standing tallt, de eredetileg ez Brock Lesnar szerepe lett volna. A Wrestling Observer szerint Seth Rollins azért intézhette el Brock Lesnart, hogy ezzel hitet adjanak a rajongók számára. Ugyanis a hírek szerint Rollins kifog kapni Lesnartól és a hétfői változtatást maga Vince McMahon eszközölte.

A WWE bármit csinálhat a Universal Bajnoki Címmel, hiszen Brock Lesnar a májusi szaúdi gáláig biztosan marad a cég alkalmazásában, így ezért is sanszos a vasárnapi címvédése.


(Forrás: WN)

3 megjegyzés:

 1. Ebből is Benny Hill-es paródia cringe összeállítást kellett volna csinálni, mint a csajok. Nem tudom eldönteni, hogy a tegnapi csaj vs police cucc egy nagyon trash Józsi barát epizód volt, vagy leforgatták az Nwo-s fuck the policeos film low budget white trash változatát.....a wwe felül múlta a tnat mikor mindenki beleesett a lyukba.

  VálaszTörlés
 2. "Reményt adjanak"? Hol voltak ezek az előző 10 évben? Szinte minden rajongó tudja, hogy aki a PPV előtt egy RAW/SD adáson leveri a másikat valamilyen formában az fog veszteni.. Legalábbis az esetek 99 százalékában.
  Mondjuk remélem hogy ez most másképp lesz, ugyanis én már nagyon unom Suplex bácsi bajnoki uralkodását, és szerintem ezzel nem én vagyok egyedül.

  VálaszTörlés
 3. A wwe olyan csicskaság lett, hogy azt elmondani nem lehet, de szerintem sokan ezt érzik rajtam kívül!

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.