Header Ads

Eli Drake távozott az Impact Wrestling-től

Eli Drake-nek május 31-ig volt szerződése az Impact Wrestling-el, azonban a felek közös megegyezéssel ezt a mai nap folyamán felbontották.
Fotó: Impact Wrestling
Nem várt hírt jelentett be a mai nap folyamán az Impact Wrestling. Eli Drake, a cég korábbi világbajnoka távozott a szervezettől. Drake egy nemrég készített interjúban elmondta, hogy számos lehetőséget fontolóra vesz a folytatásban, ha lejár a szerződése az Impact Wrestling-nél.  Eli neve bármely birkózó szervezet számára óriási igazolás lehet, ugyanis nála kevesen bánnak jobban a mikrofonnal a fiatalabb generációból. Hogy mi vezetett a ma bejelentett idő előtti távozáshoz, arról még nem számolt be egyik fél sem, de nem kizárt, hogy egy All Elite Wrestling-es megkeresés áll a háttérben. Eli Drake 2015-ben került az Impact Wrestling-hez, a cégnél eltöltött évei alatt egyszer megszerezte a világbajnoki, és egyszer Scott Steiner társaként a csapatbajnoki címet.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.