Header Ads

Egy új gála érkezik a WWE-be

Fogalmazhatnánk úgyis, hogy mégsem szűnik meg a Backlash, csupán átalakul, legalábbis a június sem marad amerikai PPV nélkül.
(Fotó: WWE)
Hasonló próbálkozás lehet a 2017-es Great Balls of Fire bevezetéséhez, de minden bizonnyal itt a névválasztás nem fogja tönkretenni az új pay-per-view jövőjét. Az új gála neve a Stomping Grounds lesz, amelyet ebben az esetben kár lenne lefordítani, bár kitudja milyen néven kerülne be a magyar kínálatba, ha még futna hazánkban Nyers erő című műsor.

A Backlash június 16-án lett volna, de a szaúdi rendezvény miatt törölték, a Stomping Grounds pedig június 23-ára került. A helyszín a 23 ezer fő befogadására alkalmas Tacoma Domeban lesz Washington államban. Egyébként két napos programról van szó, hiszen a Monday Night RAW is itt lesz június 24-én.

Az aréna hivatalos bemutató videójából arra lehet következtetni, hogy egy RAW és SmackDown Live koprodukcióról van szó, de egyelőre csak a kék brand nagy összecsapását jelentették be, amely a Randy Orton kontra Roman Reigns lesz. A RAW-ra pedig egy hat emberes tag team mérkőzést harangoztak be, ahol AJ Styles, Seth Rollins és Braun Strowman triója szembeszáll Drew McIntyre, Baron Corbin és Bobby Lashley szövetségével.


A WWE a Tacoma Domeban még soha nem rendezett pay-per-viewt vagy heti adást, de a nyolcvanas években tíz alkalommal is jártak már itt, de akkor csak house showkat, mai nevén Live Eventeket rendeztek.

1 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.