Header Ads

Botrány - Megtámadták Bret Hartot a Hall of Fame Ceremónián

A World Wrestling Entertainment eddig nem alkalmazott módon a ringben tartotta a Hall of Fame Ceremóniát, így gyakorlatilag nem voltak kordonok a ring körül.

Ezen hiány és a foghíjas biztonsági csapat felkínálta azt a lehetőséget, hogy valaki beszaladjon és rátámadjon valamely birkózóra. Ez sajnos bekövetkezett tegnap este, amikor egy illető földre vitte az éppen beszédet mondó Bret Hartot. Nem ez volt az első eset a biznisz történetében, amikor egy nem odaillő személy beszaladt vagy éppen támadott, de a HOF ceremónián ez volt az első ilyen. A támadó abba nem gondolt bele, hogy egy olyan helyen van, ami tele van birkózókkal, így hamar pórul járt, amikor a roster egy része, köztük Rousey férje a UFC harcos Travis Browne is neki esett, sőt a Revival tagja Dash Wilder állba verte.

Az elkövető a 26 esztendős nebraskai Zachary Madsen volt, derítette ki a CBS. Madsent azonnal letartóztatták és vádat emeltek ellene. Minden jel arra utal, miszerint előre megtervezte az egészet és az is kiderült róla, hogy amatőr mma harcos. Ami a Hitmant illeti, őt kórházba szállították kivizsgálásra, miután az esés miatt fájdalmat érzett a csípőjében, tudta meg a Wrestling Observer. A támadást követően Bret még befejezte a beszédét, mint ahogyan a Ceremónia is zökkenőmentesen lezajlott a káosz után.

2 megjegyzés:

  1. Jobban meg kellett volna basszák, kudos Travisnek, és főleg Dash-nek, hogy megbaszták a balfaszt...erre szebben nem lehet reagálni....

    VálaszTörlés
  2. Mit képzel magáról az ilyen? Előre megtervezi azt hogy hátba támad egy 61 éves legendát miközben a Hall of Fame beszédét mondja? Meg milyen idióta már az aki rá támad valakire úgy hogy pár lépésre tőle ott van a 2 méteres Travis, meg a többi "vendég"? Eszem megáll.. Remélem jó pár évre hűvösre kerül a gyökér..

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.