Header Ads

Batista visszavonul a pankrációtól - hivatalos

Pályafutásának utolsó mérkőzését elvesztette Triple H ellen, aki karrierje során először győzte le őt.
(Fotó: WWE)
Batista még vasárnap este a mérkőzése után bejelentette, hogy 50 évesen felhagy a sportszórakoztatással, vagyis a pankrációval. Ezzel beteljesült az álma és a hátán távozott, hiszen régóta vágyott a Triple H elleni búcsúmérkőzésre.

Köszönöm, hogy szórakoztathattalak benneteket. Imádom ezt a bizniszt, akár dicsőítetek, akár kigúnyoltok, hálás vagyok, amiért egy kis része lehettem az életeteknek. Hivatalosan is visszavonultam a sportszórakoztatástól és hálás vagyok a csodálatos utam minden egyes másodpercéért.

2 megjegyzés:

 1. nem értem miért akarta ennyire ez az utolsó meccset, de legalább ismét emelt fővel távozott, ezúttal végleg
  nagyon örültem, hogy ezúttal nem a klasszikus face szerepet kapta ahogy ez lenni szokott, és az ő karrierje lett volna a tét
  így sokkal jobb volt, látszott rajta, hogy tényleg ezt akarja
  azért remélem néhanapján még benéz majd hébe hóba, mint edge, vagy christian, de a realitás talaján maradva ez nem valószínű, hogy mostanában lesz

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Képzeld bele magad. Van egy életed amiből X évet a pankráció vett el. Jól csináltad, faszán csináltad. Te is akarnál egy lezárást a karrierednek és nem WM 30-at, meg nem egy Evoltuon vs Shield meccset. Úgy akarsz kimenni a ringbe, hogy ez az utolsó meccsed, mert ez alapból adrenalinnal tölt el. (hozzátenném, nekem nem tetszett a mérkőzés és keserédes távozást hozott így egy ikonnak).

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.