Header Ads

Véget ért a New Japan Cup

A NJPW egyenes ágú kieséses tornája idén minden eddiginél több résztvevővel zajlott március 8-a és 24-e között. A döntőben a Los Ingobernables de Japón feltörekvő sztárja, SANADA csapott össze a Kazuchika Okadával. 

Bár a haza közönség előtt küzdő SANADA több ízben is közel került a győzelemhez, a Rainmaker végül mégis felül tudott kerekedni, és karrierje során másodszor ő emelhette magasba a New Japan Cup trófeát. Ezzel hatalmas lépést tett afelé, hogy a visszanyerje az IWGP nehézsúlyú bajnoki címet, és ezzel újra elfoglalhassa az őt megillető helyet a New Japan Pro Wrestling élén. 

Okada az újonnan megnyert trófeájával
Ehhez persze még le kell győznie a regnáló bajnokot, Jay White-ot. Azt a Jay White-ot, aki ez elmúlt egy évben pokollá tette az életét, és aki az eddigi összes találkozásuk során vereséget mért rá. A rangadó április 6-án kerül megrendezésre, méghozzá nem kisebb helyszínen, mint a Madison Square Gardenben, a NJPW és az ROH közös gálája, a G1 Supercard keretén belül. 

Rainmaker vs Switchblade

1 megjegyzés:

  1. Breathe with the Switchblade, in his NEW FUCKIN ERA!!!!! G1 supercard, Nxt, Wrestlemania. Fuck yeahhhhhhh! De én ezt a meccset várom, hogy 3. alkalommal is megalázza White Okadat. Jayt imádom, a gyerek olyan, mint én, csak annyira geci, mint én. :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.