Header Ads

The Undertaker kiosztotta a jelenlegi generációt

Tegnap The Undertaker egy hosszas interjúban beszélt a pályafutásáról és a pankrációról.
Ebből az interjúból még fogunk szemezgetni.
A műsorvezető Ed Young volt a C3 Konferencián, aki megkérdezte Undertakert arról is, hogy mit gondol a jelenkori pankrátorok stílusáról.

A jelenlegi generációról:

Ezek a sportoló srácok hihetetlenek, különösképpen a mostani generáció. Azt gondolom fenomenálisak, úgy értem fizikálisan olyan dolgokra is képesek, melyek eltérnek a normálistól. Amikor én kezdtem nem is gondolhattam volna azokra a dolgokra, amiket ők csinálnak most. De mi történik miután megtanultad ezt a stílust? Például, ha felmászol a kötelekre és csinálsz egy dupla szaltót valakin, akkor láthatod a nézők ezt akarták tőled.

A hibát, amit elkövetnek:

Nem fektetnek a karakterekbe. Nem törődnek annyira a karaktereikkel, mint azzal, hogy mit fognak csinálni, amitől majd a néző eldobja az agyát. Mi lesz a történet vége, miután már kétszer megcsináltad a kötelekről a szaltót, amit amúgy már láttam? Mivel fogsz meg? Ugrálgatsz a kötelekről, de egy idő után megfogod kérdezni magadtól, hogy valóban ezt kell-e tenned? Sokáig nem fogod csinálni, mivel a testet nem erre tervezték. Ha belegondolsz ezt csinálod egy évben 250, 270 napod keresztül.

Miről szól a pankráció:

El kellett érnem azt, hogy az emberek bele fektessenek abba, amit csinálok. Akárhogyan is, de érdeklődniük kell, akár kiütik a fogam, akár nem. A pankráció nem a szaltókról szól, hanem a történetmesélésről, a mozdulatokat csak azért használod, hogy segíts a sztorin. Ez nem a mozdulatokról szól. Ez a jó és a rossz harca. Nyilvánvalóan az évek alatt szürke területté vált, miszerint ki a jó és ki a rossz. Például én jó vagyok, de nézz rám. Ki a fene fogja azt gondolni, hogy egy tetovált két méteres és 130 kilós ember szerethető?

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.